Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Motociklo Rankenos Šilčiau USB Šildomos Rankenos 3 Lygių Anti‑Slip rankenos Šilčiau

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€14.72 €23.74

Sku: w10060

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

48 Savybės:

OOTDTY

visiškai naujas ir aukštos kokybės

Produktas pagamintas iš Kevlars, kurios įkaista greičiau ir tolygiau šildomos.Po 8,000 dėvėti bandymus, jis yra patvaresnis ir patvarus.

Jungiklis yra įmontuota pažangi temperatūros valdymo lustas, o temperatūra gali būti koreguojama tris pavaras.Pažangios temperatūros kontrolė yra patogiau.Ji gali būti pakoreguota atsižvelgiant į atitinkamą temperatūrą pagal asmeninius pageidavimus.

Jis naudoja didelės šildymo plokšte, kuri turi didelį šildomas plotas ir greitai šildymo greitį.Ji įkaista per 10 sekundžių, taip, kad jūsų rankos yra nebe šalta šalta žiema.

Šildymo plokštė produktas yra fiksuotas , kuris yra patogus ir greitas, lengvai ir greitai įdiegti, nepakenks rankenos, ir yra gražus

Priima IP67 atsparus vandeniui lygis, net jei jungiklis ir rankena padengti yra mirkomi vandenyje, jis gali dirbti normaliai.Kai rankena, padengti jį reikia išvalyti, tiesiog ištraukite kištuką ir išplaukite jį su vandeniu, kuris yra labai patogu.

Ji gali būti tiesiogiai prijungtas prie USB prievado, ir jis gali būti įjungtas ir naudojamas be laidų, kurios yra patogiau naudoti.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Medžiaga: PET metalo šildymo plėvelė + dėvėti, atsparus audinys

Darbinė įtampa: Dc 5V

Dydis: apytiksl. 12.8x10cm/5.04x3.94in

Kabelio ilgis: apytiksl. 104cm/40.94 į

Darbinė temperatūra: -30°C---+70°C

Temperatūros vertė: 1 pavaros (raudona): 70°C; 2 pavara (žalia): 60°C; 3 pavara (mėlyna): 50°C

Priedai: 5 x laikiklis dirželiams

Prisijungimo būdas: galima tiesiogiai prijungti prie 5V/2A USB įkrovimo lizdas

Komplektą Sudaro:

1 x Rankenos Šilčiau

Pastaba:

Prašome, pasirinkite reikiamą pavarą, atsižvelgiant į aplinkos temperatūros.Pagal žemos temperatūros sąlygomis, kai temperatūra elektros šildymo rankena negali būti jausmą, laiku ir tiksliai dėl sustingimas vertus, prašome naudoti mažo ar vidutinio pavarų pirmą išvengti aukštos temperatūros nudegimus.

Jis griežtai draudžia dirbti su elektra (tuščias deginimas), kai ne žirgais, siekiant išvengti elektros rankenos nebūtų perkaitintas ir nepažeidus originalios rankenos.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas