Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

20pcs/daug Nerūdijančio Plieno Bauda Tarpiklis Karoliukai 3 5 6 8mm Hipoalergicznych Metalo Prarasti Karoliukai Priėmimo Moterų, Vyrų Papuošalai Rasti PASIDARYK pats

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€0.98 €1.60

Sku: w117001

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija, KN(Kilmės)
  • Naudoti: graduacion, accesorios estetines, kostiumas
  • Produkto Savybės: Tarpiklio karoliukai
  • Dovana: Meilužio, Moterys, Merginos, Draugų, Mamos,
  • Formos\modelis: Aikštė
  • CN: Zhejiang
  • Punktas: "pasidaryk pats" papuošalai amatų reikmenys
  • Papuošalai Išvados Tipas: Laisvas Granulių
  • Spalva: Sidabro Spalvos
  • Dydis: as picture
  • Metalų Tipas: Cinko lydinys
  • Proga: Jubiliejus
  • Lytis: Moterų Moteris, Mergina, Panele, Unisex
  • Stilius: Mados Klasika
  • Medžiaga: Metalo, Nerūdijančio Plieno
  • Elemento Tipas: Pakabukas Karoliai, Papuošalai, Aksesuarai,

Produkto aprašymas

Medžiaga:Nerūdijantis Plienas Spalva: Juoda Spalva Dydis:Kaip Nuotraukoje Parodyti Punktas Useage: Tinka papuošalų gamyba Stiklinimo Karoliukai rezultatai (karoliai arba apyrankė tabaluoti pakabukas ect) ar kitas rankų darbo rezultatai amatų.

Papuošalų priežiūra:

1. papuošalai yra dažnai pakeičiama papuošalą, jums turėtų vengti ilgai nešioti, ypač karštą vasarą, papuošalai apkalos ilgalaikio sąlyčio su prakaito lengvai griovė, todėl ji yra geriausia planuoti elementą naudoti kaip įprastą pakeitimo.

2. cheminių medžiagų poveikį, papuošalai pažeidžiami.aromatas vonia, baseinas chloro, jūros vandens korozijos sukeltos korozijos, sūraus vandens ir papuošalai apkalos ženklai, visi priedai turėtų būti pašalintas prieš maudymosi arba baseinas.

3. susidūrimo linkę įbrėžimų, parduotuvėje būkite atsargūs nesutampa papuošalai kartu, turėtų būti laikomi jos originalią pakuotę arba per nepriklausomų mažų papuošalų dėžutės yra galima išvengti įbrėžimų ir įbrėžimai ir paviršius.

4. laikas nuo laiko valyti papuošalai, naudoti minkštas plaukų šepetys valyti švariu paviršiumi, papuošalai, padaryti papuošalai pašalinti paviršiaus dėmes.

5. ant metalo paviršiaus sluoksnis aišku, nagų lako, todėl jūs galite išvengti kontakto su priedais ir oro, nešioti ilgiau.

PAKETAI

Mes skiriame daug priežiūros, pakavimo kiekvieną detalę, kad būtų užtikrintas saugus siuntimo į jus .Todėl patikrinkite, ar paketų prieš jums pasirašyti ją gauti, jei jis yra pažeistas arba sugadintas, galite padaryti įrašą su vežėju.Tuo pačiu metu, jūs galite nufotografuoti ir atsiųsti mums, mes išspręsti šią problemą už jus ne pirmą kartą.

PRISTATYMAS

Mes esame tarptautinės pardavėjas iš Kinijos.Mes paprastai siūlome standartinio tarptautinio oro paštu.Tai gali padaryti apie 10 iki 30 darbo dienų ir pristatymas.Tačiau, jei jūsų bendra suma viršija $200, pažadame, kad mes išsiųsti prekes jums greitai logistikos ( DHL, "Fedex" IP ir t.t ) .Jei turite kokių klausimų ar bet kokį specialų prašymą, prašome susisiekti su mumis.mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas, dėl laiko skirtumo tarp mūsų.

ATSILIEPIMAI

Kadangi jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mūsų verslo plėtros, mes nuoširdžiai kviečiame jus palikti teigiamą atsiliepimą mums jei esate patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų.Ačiū :)Jei esate nepatenkinti su produktų ir paslaugų,prašome susisiekti su mumis prieš paliekant bet negotive ir neutralfeedback.Mes stengiamės patenkinti jus.Ačiū! :)

APIE MUS

Mūsų Gamykla yra įsikūręs Yiwu, Zhejiang,žinomas kaip "Prekių Rojus Pirkėjai".

Šiuo metu,laikantis verslo filosofija "klientas pirmą, žengti į priekį", o principas"klientas pirmasis", savo klientams galime pasiūlyti kokybiškas paslaugas.

Aukščiausios Kokybės ir priimtinos kainos gali mūsų pagrindinių privalumų, kad mūsų produktų konkurencingumą tarptautinėse

rinka.

SUSISIEKITE SU MUMIS

Mūsų Darbo Laikas: nuo 9:00 iki 5:30 PM (Kinija laikas)

Kokių nors klausimų, prašome nedvejodami mums žinutę.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas