Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Viryklė Ventiliatoriaus Mentės Šilumos Jėgaine 5 Peiliukų Aliuminio Lydinio Peilis Žiemos Medienos Žurnalo Degimo Šilumos Paskirstymo Viryklė Ventiliatoriaus Mentės Priedai

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€2.93 €6.53

Sku: w1188

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Parama: Dropshipping/ Didmeninės
  • Modelio Numeris: Viryklė Ventiliatoriaus Mentės

Produkto aprašymas

Viryklė Ventiliatoriaus Mentės Šilumos Jėgaine 5 Peiliukų Aliuminio Lydinio Peilis Žiemos Medienos Žurnalo Degimo Šilumos Paskirstymo Viryklė Ventiliatoriaus Mentės Priedai

Kulka Taškų:

1、【Generuoti Daugiau Karšto Oro】Viryklė Ventiliatorius sudaro 5 peiliai ir gali generuoti daugiau karšto oro ir pagerinti efektyvumą.Plačiai naudojamas medienos krosnys, krosnys-viryklės, židiniai ir kt.

2、【Jokių Baterijų Ar Elektros】Medienos Viryklė Ventiliatorius naudoja šiluma, židinys, kad generuoti galios pati, be baterijų ar elektros energijos, tai yra labai energiją taupančių ir ekologiškai draugiškas.

3、【Naujai Sukurta Geležtės】Šilumos energija Varomas Viryklė Ventiliatorius priima naujai sukurta peiliukai, kurie turi didesnį oro kiekį ir mažesnį triukšmą.Vienintelė judanti dalis yra peilis asamblėjai, kad ji dirba su mažiau nei 32 decibelų triukšmo.

4、【Apsaugo Aplinką】, Kaip pasaulis tampa vis labiau trūksta energijos, energijos kainos taip pat didėja.Naudodami mūsų Woodstove Ventiliatorius ne tik saugo aplinką, bet taip pat padeda jums sutaupyti pinigų.

5、【Šiluma Visur】Šilumos energija Varomas Ventiliatorius buvo modernizuotas taip, kad jūs galite pajusti šilumą nuo šalčio lauke, kai jūs vaikščioti į duris, ir šiluma plinta kiekvieno kampo namuose.

Specifikacija:

Produkto pavadinimas: Viryklė Ventiliatorius

Ventiliatoriaus mentės: 5 peiliukai

Ašmenų dydis: apie 7inches/172mm

Svoris: apie 90g

Medžiaga: Nerūdijantis plienas

Pakavimo Sąrašas:

Viryklė Ventiliatorius*1

Pastaba:

Dėl skirtingo apšvietimo bei ekrano parametrų, prekės spalvos gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.

Dėl skirtingos rankinis matavimas, prašome leisti 1-2cm dydžio skirtumas.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas