Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Nemokamai Pjovimo Vienintelis Rudenį ir Žiemą Šalta Įrodymas ir Šiltas Multi-Purpose Skalbti USB Šildymo Vidpadis

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€5.52 €6.89

Sku: w1431

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: RANMO
  • Batų Plotis: Vidutinės(B, M)
  • Modelio Tipas: Kietas
  • Vidpadis Aukštis: Kaip 1cm
  • Modelio Numeris: 345
  • Medžiaga: EVA
  • Elemento Tipas: Vidpadžiai
  • vidpadis: Šildomos vidpadis

Produkto aprašymas

Produkto Pristatymas

Šis produktas tinka šaltą rudenį ir žiemą.Vidpadis built-in šildymo laidas, kuris gali išlaikyti šildymą, kai prijungtas prie maitinimo šaltinio.Išvengti kojų nušalimas.Pėdų šilumą galima išlaikyti kūno temperatūros pusiausvyrą.Platus taikymo, gali būti pritaikyti pagal savo pėdos dydį.Iškirpti geriausią dydį už save.Tinka visų rūšių avalynę.Vidpadžių galima plauti ir naudoti pakartotinai.Bet ne įdėti ją į skalbimo mašiną.Įtampa: 5V Srovė: 2A

Naudojimo Būdas

1: Naudoti krovimo įranga, maitinimo.: Prašome pasirinkti įtampos penkių voltų įtampa ir srovė du amperais. 2: naudojant kroviklį, kaip maitinimo, prašome pasirinkti nurodytas specifikacijas Pasirinkite 5V 2A produkcija. 3: Kai pasirenkant kompiuterį, kaip maitinimo, jei temperatūra yra žema, galite keisti USB sąsają.Pasirinkus atitinkamą išvesties prievadas gali būti pašildomas iki reikiamos temperatūros.

Apie Dydis

Dėl skirtingų matavimo metodų,gali būti šiek tiek skiriasi, bet tai neduos blogas vartotojo patirtį.Prašome pasirinkti tinkamą dydį pagal savo faktinį matavimo situaciją.

Apie Spalvų Skirtumas

Visi produktų nuotraukos yra profesionalių įranga.Dėl įtakos šviesos rodyti ir kitų veiksnių, ten bus spalvos nuokrypis.Prašome suprasti.Mūsų gaminių kokybę garantuoja ir tai neturės įtakos jūsų pirkinių patirties.

Apie Pristatymo

Gavęs užsakymą, mes pristatysime prekes tiesiai iš mūsų sandėlio kuo greičiau.Paprastai, Mes jums pristatyti prekes per tris dienas.

Po Pardavimo

We will ship kiekvienas būtų kaip įmanoma greičiau.Mes suteiksime jums keletą mažų dovanėlių už kiekvieną užsakymą.Tikiuosi jums patiks.Jei turite klausimų apie mūsų produktus, prašome susisiekti su mumis ir mes suteiksime jums patenkinamas rezultatas taip greitai, kaip įmanoma.Jei jums patinka mūsų gaminiai,pateikite penkių žvaigždučių įvertinimą.Prašome rinkti mūsų parduotuvėje, mes atnaujinti mūsų gaminiai nuolat, ten bus stiliai jums patinka.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas