Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

1Set/4Sets Motociklų Aksesuarų kuro sąnaudos Dydis 55mm Stūmoklio Žiedų Pilnas Komplektas YAMAHA XJR400 XJR 400

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€7.86 €11.22

Sku: w15115
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : xjr400 yamaha gumos varantys, grandinės yamaha xjr400, narvas yamaha xjr400, xjr400 stabdžių trinkelės, yamaha xjr400 98 prietaisų skydelis, yamaha xjr400 adapteris, xjr400 stabdžių trinkelės, yamaha xjr400 alyvos filtras, xjr400 sėdynės padengti, yamaha xjr400 lipdukas
  • Kategorijos: Motociklo Įranga Ir Dalys

Prekės Informacija

  • Medžiagos Tipas: Metalo
  • Modelio Pavadinimas: Už Yamaha XJR400 XJR 400
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Mes orientuojamės gaminti įvairių tipų motociklų aksesuarų, nuo smulkių dalių dideli ir sunkūs dalių, kurios gali būti perkami ir naudojami.

Kai variklis veikia automobilyje, kai kurių neįprastų garsų stūmoklio beldžiasi kilti, o padėtį nenormalus stūmoklio beldžiasi yra ties viršutine dalis cilindras.

Šie metodai gali būti naudojami kovai su stūmoklio beldžiasi: (1) Kai variklio temperatūra yra normali, ten bus akivaizdus beldžiasi garso.Greitųjų operacijos reikėtų vengti, kiek įmanoma, ir variklis turėtų būti išardyta ir kuo greičiau suremontuoti. (2) Po šalinama cilindrų galvutės ir traukdami stūmoklį, ji yra nustatyta, kad cilindras yra rimtai iš apvalaus, įtempti, arba atotrūkis tarp stūmoklio ir cilindro yra per didelis.Pakeisti cilindrų linijinės, stūmoklio ir stūmoklio žiedas. (3) Jeigu prisijungimas strypas yra nustatyta, kad būti deformuotas, jį reikia pakeisti kiek įmanoma.

Prekės pavadinimas: RoadPassion Produkto tipas: Stūmoklio Žiedų Pilnas Komplektas Medžiagos:

Metalo STD Pagimdė Dydis: 55mm

Taikytinos Modeliai: YAMAHA

Už YAMAHA XJR400

Jei nerandate dalių jūs norite, ar jūsų motociklo modelis mūsų parduotuvėje, prašome ir mes jums ieškoti jums.

Šiuo metu galite atsiskaityti naudodamiesi Boleto, visa, MasterCard, QlWl, "Western Union", "Maestro" debeto kortelė, WebMoney ir banko pavedimu.Daugiau mokėjimo variantų bus prieinama dėl www.kordicepsworld.lt ateityje.

Transporto: 1.Jūsų sklypo bus išsiųstos per 24 valandas po to, kai jūs mokate orde. 2.Jūs galite pasirinkti pristatymo būdą, kol jūs jį sumokėti.Jei norite naudotis kitomis laivybos metodą, jūs galite susisiekti su mumis. 3.Jei jums nereikia gauti savo sklypo, jūs galite susisiekti su mumis, mes jums sekti jį ir pratęsti apsaugą metu. 4.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

1.Jei yra problemų su mūsų produktais, jums reikia susisiekti su mumis pirmą, mes galime išsiųsti ar grąžinti pinigus.

2.Jei jums reikia grįžti,prašome susisiekti su mumis per 30 dienų. 3.Pirkimo kaina bus grąžinti, bet siuntimo išlaidas nėra grąžinami jei pirkėjai pirkti produktų klaida,pirkėjams reikia sau leisti grįžti laivybos kaina .

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas