Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Teleskopinis Motociklo, Dviračio Rankenos galinio vaizdo Veidrodis GPS palaikymu 360 Laipsnių Mobiliojo Telefono Laikiklis Stabdžių Slydimo Dviračių Laikiklį

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€7.23 €10.05

Sku: w156820

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: VODOOL
  • Medžiaga: /

Produkto aprašymas

Teleskopinis, Universalus Motociklo, Dviračio Rankenos galinio vaizdo Veidrodis GPS Navigacijos pagalba Rack Mount 360 Laipsnių Besisukantis Mobiliųjų Telefonų Anti Slip Dviračių Dviračių Laikiklis Laikiklis Stendas

Ypatybė:

1. Produkto priima mechaninė fiksavimo ir anti-vibration design, kuri gali būti patikimai pritvirtintas ant automobilio ir nėra lengva nukristi.Net nelygus kalnų keliai, nėra reikalo nerimauti dėl jojimo problemas.

2. Konsolė priima aštuonių letena minkšti silikoniniai tvirtinimo letena, kurioje yra amortizatoriumi ir neslidus, nėra subraižyti mobilųjį telefoną, ir gali būti naudojamas su pliko metalo.

3. Kamuolį galva priima 360° universalus kamuolys rotacija dizainas, ir laikiklis rankos priima pratęstas dizainas, kuris gali reguliuoti kampas turite, tuo bus patenkinti labiausiai klientams.

4. Nugaros atramos yra pagaminta iš neslidžia silikono, kuris gali geriau apsaugoti mobilųjį telefoną, kad galėtų efektyviau vaidmenį anti-slydimo ir smūgio absorbcijos, ir sumažinti poveikį jojimo iškilimų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Aštuonkojai Teleskopinis Motociklo Navigacijos Telefono Turėtojas

Medžiaga: nailonas + aliuminio lydinys

Spalva: Juoda

Tipas: rankenos, veidrodžio laikiklis (neprivaloma)

Rankenos skersmuo: 1.3-3.3 cm

Taikoma mobiliojo telefono dydis: 4.7-6.5 cm (plotis 6.8~8.8 cm, storis: 1.7 cm)

Svoris: 300/380g

Tinka: Tinka montuoti ir naudoti motociklai, dviračiai, elektrinės transporto priemonės, Keturračiai, motociklų, triračių ir kitų modelių, įvairių įrenginių.

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1*Laikiklis

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas