Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Automobilio Peleninę Su Dangteliu Kvapas Įrodymas Piktžolių Moterims, Vidaus Apdaila, Mielas Camellia LED Šviesos Mini Auto Šiukšliadėžės Nešiojama Peleninė

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€19.28 €27.54

Sku: w157046

Prekės Informacija

  • Specialios Funkcijos: "Blu-ray"
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Medžiaga: automobilio peleninę yra pagaminti iš didelio tankio plastiko medžiagos, kuri yra labai tvirtas, patvarus ir turi ilgą tarnavimo laiką.Išskirtinį išvaizdą, atneš jums high-end ir brangus jausmas naudoti.Kai jūsų draugai jį pamatyti, jie gali\\\ \ 't padėti, bet komplimentas jums.

2. LED šviesos dizainas: Atidarykite dangtelį, šviesos DIODAS, kuris gali padėti jums pamatyti, peleninę lengviau.

3. Nuimamas dizaino, lengvai valomas: nerūkomojo peleninę automobilyje, yra nuimamas, lengvai valomas.Automobilio peleninę turėtojas tinka dauguma automobilių puodelių laikikliais ir gali saugiai laikyti cigarečių ir pelenai.

4. Su dangteliu: peleninę turi dangteliu, kuris yra lengviau ir saugiau naudoti.Jis gali būti dedamas tiesiai į puodelio laikiklis išlaikyti interjero automobilio švarus.

5. Naudojimas: Ji gali taip pat būti naudojamas kaip patogi monetų ir pakeisti įrašą arba mažų dalykų šiukšliadėžės.Tinka biuro, namo, automobilio, restoranas, vidaus ir lauko.

Aprašymas: įmontuota LED lemputės peleninė yra mažas dydis, šviesos svorio, lengva nešti, tinka automobiliams, lauko kempingas ar iškylos, ir t.t.

Techniniai duomenys:

Dydis: 7.5*10.5 cm Medžiaga: ABS Naudojimas: AUTOMOBILIŲ, VISUREIGIŲ Lemputė: LED

Paketą Sudarė: 1 * Automobilinis Cigarečių Peleninė

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas