Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Tuya Zigbee Smart WIFI " Pritemdymo Jungiklis 2-way Įrengti Modulio PROGRAMĄ Nuotolinio

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€33.42 €39.32

Sku: w15999

Prekės Informacija

  • "Smart home platform: Kita
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Produkto aprašymas

Tuya Zigbee smart WIFI stiprumą, 2-way įrengti modulio PROGRAMĄ nuotolinio

1. Į Tuya ZigBee 3.0 modulis priima ZigBee 3.0 protokolo dizaino ir yra suderinamas su Tuya ZigBee hub suprasti, bendras pastangas susieti savo namo, kuris yra tikrai geras pakaitalas nestabili "Wi-Fi".ZigBee 3.0 protokolas su mini dizaino rinkinys, skirtas ES/JK sienos jungiklis, dėžutė ir lengva paslėpti jį paslėpti sienos jungiklis, dėžutė tradicinių stiprumą, neturės įtakos jūsų originalaus dekoro stilius, kad jis protingas, Kad jūsų prietaisas galutinis įjungti/išjungti smart mokymai, ir konvertuoti labiausiai suderinamų produktų, į smart produktai; tradicinių dimeris jungikliai ir tai smart module gali dirbti savarankiškai, nesikišant (pastaba: modulis veikia tik su reset jungikliai)

2. Gali būti naudojamas kaip vienpusio arba dvipusio grandinės (2 jungikliai kontrolė 1 šviesos); tik prisijungia 1 iš 2 jungikliai ir konvertuoti prijungto prietaiso į išmanųjį įrenginį (dvipusis grandinės)

3. Leidžia laisvų rankų balso ir belaidis nuotolinio valdymo; palaiko "Amazon" Alexa "Google" pradinis balso kontrolės ir pažangaus gyvybės ir Tuya app kontroliuoti, reikalauja ir jungia ypatingas Tuya ZigBee 3.0 hub išmaniajame telefone.

4. Atsižvelgiant į nestabilus arba ne tinklo padėtį, ZigBee 3.0 jungiklio modulis iš tikrųjų yra nepakeičiamas ir būtinas modulis, kuris sujungia su ZigBee vartai į formą, namų LAN, nebereikia nerimauti dėl silpnos tinklo, kaip ilgai, kaip ten yra stabili ZigBee signalą, jūs galite Lengvai įgyti kontrolę jungiamieji įtaisai; leidžia daugiau prietaisams prisijungti per ZigBee nei Wi-fi protokolus.

5. Priimti Smart Gyvenimo ir Tuya App visiškai kontroliuoti prijungtų prietaisų su laikmačiu, grafiką ir atgalinės atskaitos (1/5/30 minučių, per 1 valandą, ir tt.); akcijų valdymas su šeima ir draugais, kad būtų patogiau.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas