Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

M4YC skaičius 4/5 Vienetų, Medienos apdirbimo Countersink Grąžtai #5/6/8/10/12 Medienos Gręžimo Medienos apdirbimo Minkšto Metalo Rūdžių, Atsparumas

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€2.47 €3.58

Sku: w18300
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : mediniai grąžtas hex karka, volframo grąžtas hex karka, kobalto countersink hex, hss countersink, grąžto hex karka keyless, grąžto metalo strypo hex, abrazyviniai įrankiai, medžio apdirbimo, galia įrankiai, medžio apdirbimo batary, kobalto countersink m35, fein medienos apdirbimo įrankius
  • Kategorijos: Ranka & Elektrinių Įrankių Priedai

Prekės Informacija

  • Modelio Numeris: M4YC7HH1002042
  • Medžiaga: greitapjovio plieno
  • Prekės Pavadinimas: OOTDTY
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: Medienos apdirbimo
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Tipas: Pagrindinė Grąžtas

Produkto aprašymas

M4YC skaičius 4/5 Vienetų, Medienos apdirbimo Countersink Grąžtai #5/6/8/10/12 Medienos Gręžimo Medienos apdirbimo Minkšto Metalo Rūdžių, Atsparumas

OOTDTY

Savybės: visiškai naujas ir aukštos kokybės

Gręžimo karūnos yra pagamintas iš aukštos kokybės didelio greičio plieno ir gręžimo įstaiga yra pagaminti iš anglies plieno, su dideliu kietumo, kovos su korozija ir apsaugos nuo rūdžių.

Gręžimo bitai yra tiksliai tilptų į countersink rankoves ir dvi paslėptos fleitos leidžia greičiau veikti ir savarankiškai kliringo gręžimas swarf, todėl puikiai dydžio ir formos skyles.

Aštrių dilimui ašmenys, greitai perdirbimo greičio ir pagerinti darbo efektyvumą.

Tai gali padaryti tobula countersink skyles tiek flush-nustatyti ir prijungtas varžtai, neperskiriant medienos ir mėgautis tvarkingas projektus su grąžto rinkinių.

Į countersink bitai yra ideali stendo grąžtu, suktuvu ir tradicinių elektrinis gręžtuvas, idealiai tinka medienos, mpp, drožlių plokštės, faneros, plastiko, PVC, gumos ir kt.

Specifikacija: Medžiaga:Greitapjovis Plienas

Spalva:Juoda

Dydis:kaip Paveikslų Paroda

4pcs: 6#, 8#, 10#, 12#

5vnt: 5#, 6#, 8#, 10#, 12#

Komplektą Sudaro: 1 Set Medienos Countersink Grąžtas

pastaba: Prašome leisti 0-3mm klaidų, dėl rankinis matavimas.Prekės spalva rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skirtis dėl jūsų kompiuterio monitoriaus, nes monitoriai yra ne kalibruotas pats.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas