Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Asenware Gaisro Gesinimo Adresuojamo Gaisro Telefono Sistema, Telefono Priimančiosios AW-FT599 Prekybos Centras

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€1 289.05 €1 356.89

Sku: w193559

Prekės Informacija

  • Prekės Pavadinimas: XMSJ, ASENWARE
  • Funkcija: gaisro telefono sistema
  • Punktas: gaisro telefono
  • Skambinkite pranešimai įrašyti: MAX 120
  • Įrengimas: Prie Sienos Tvirtinamas
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Modelio Numeris: AW-FT599
  • Kilmės Vieta: Kinija, Kinija
  • laukimo režimu elektros energijos tiekimo: Išorės DC24V
  • Maitinimo šaltinio galia: AC 220V (+10%, -15%, 50Hz)
  • Sertifikavimo: ce, Naudoti Ugnies Telefono
  • Autobusų talpa: iki 99 kodas adresus
  • ilgis autobusų: ≤1, 500 M
  • Įrašymo trukmė: daugiau nei 20min
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS

Produkto aprašymas

Produkto Aprašymas Pagalbos Telefono Sistemos Valdymo Skydo AW-FT599 Adresuojamo Gaisro Telefono Sistema

(Valdymo Pultas + Lizdas + Ragelis)

Produkto Pristatymas:

Ugniagesių telefono sistema yra speciali ryšio įranga, gaisro gesinimo, pagal nacionalinį standartą GB16806-2006 m. Priešgaisrinės Ryšį Kontrolės Sistema.

Šią sistemą sudaro priešgaisrinės telefono šeimininko (toliau-priimančioji), gaisro gesinimo telefonas (toliau-pratęsti) ir gaisro gesinimo telefono lizdas (toliau-jack), ir yra tinkamas bendravimo ir išsiuntimas į ugnį, arba avarinės pastato.Tuo atveju, priešgaisrinės signalizacijos taikymo svetainės personalas gali paskambinti šeimininkui per pratęsimą ir kontaktų valdymo centrą metu.Operatoriaus valdymo centras, taip pat gali skambinti pratęsimo vietoje per priimančiosios žino padėtį vietoje.

Įrangos Sąrašas Adresuojamo Gaisro Telefono Sistema

Produkto Savybės:

1) Su dviejų autobusų technologijų, elektros tiekimo ir ryšių yra suderinama du autobusai, ir nėra skirstomos į teigiamas ir neigiamas, patogus derinimas.

2) Jis turi puikią aptikimo priemonės, kurios gali nustatyti trumpojo jungimo ir atviros grandinės autobusų, ir kad garso ir šviesos signalizacija.

3) anti-trukdžių našumo aparatūros ir programinės įrangos leidžia prisitaikyti prie įvairių sudėtingoje aplinkoje.

4) balsas yra tema diferencialinių perdavimo į autobusą, su stipriu anti-trukdžių funkcijomis. 5) taikyti silikagelio mygtuką pristato graži išvaizda, gera ranka, jausmas ir ilgą tarnavimo laiką. 6) priimančiosios ir pratęsti, gali skambinti vieni kitiems ir visapusiškai-dvipusio ryšio, ir priimančiosios gali bendrauti su trijų pratęsimo telefonus tuo pačiu metu.

7) Jis turi funkciją filmuoti ir rodyti skambinimas ir atsiliepimas laiko, ir gali užklausą 120 įrašų iš kurios skambinama, ir reakcijos laiką tarp priimančiosios ir pratęsimo. 8) įrašymo tema circular aprėptį, first-in-first-out režimas ir automatinis įrašymas įjungtas pokalbio metu.

Pusiau Automatinis PET Butelių Pūtimo Mašina Butelių gaminimo Mašina Butelis Frezavimo Mašina PET Butelių gaminimo Mašina tinka gaminti PET plastikinių pakuočių ir butelių įvairių formų.Pusiau Automatinis PET Butelių Pūtimo Mašina Butelių gaminimo Mašina Butelis Frezavimo Mašina PET Butelių gaminimo Mašina tinka gaminti PET plastikinių pakuočių ir butelių įvairių formų.Techniniai Parametrai:

Maitinimo šaltinis maitinimo įtampa: AC 220V (+10%, -15%, 50Hz)

Laukimo maitinimo šaltinis: Išorinis DC24V Autobusų stipresnei kaip 600mA Dažnių diapazonas 300~3400Hz Perdavimo slopinimas ≤5dB Įrašymo trukmė daugiau nei 20min Ilgis autobusų ≤1500 m) Masė ne didesnė kaip 10kg Matmenys 406 x 331 x 174(mm) Darbinė aplinka Temperatūra 0~+40°, RH ≤95% Autobusas galia iki 99 kodas adresai (nustatytas kodas jungiklis dvejetainis režimas) Priimančiosios palaiko ryšius su daugiausia 3 plėtiniai vienu metu palaiko iki užklausą ir žaisti 99 segmentų įrašymas labiausiai 120 skambinkite pranešimus galima įrašyti Eilutę būklės pratęsimo kilpos varža (be telefono atsparumas) ≤ 300 Ω Daugiau Produktų AW-D501 Adresuojamo Gaisro Telefono Lizdo AW-D502 Tradiciniai Gaisro Telefono Ragelį AW-D504 Tradiciniai Gaisro Telefono Lizdo AW-D505 Adresuojamo Gaisro Telefono Ragelį Taikymo Sričių Projektų nuoroda Įmonės Informacija, Kas yra ASENWARE?Visos priešgaisrinės saugos teikėjo ir gaisrinės įrangos gamintojas, įkurta 2005 metais, skatina įsipareigojimą garso operacijas, vykstančias inovacijas, ir atviras bendradarbiavimas, mes turime nustatyti konkurencingą priešgaisrinės saugos produktų linija, įskaitant:

Gaisro signalizacijos sistemos (tradiciniai ir naudoti);

Gaisro gesinimo sistema ( FM200, dujų tiekimo, gaisro gesinimo sistemos, vandens gesinimo sistemos ir įranga);

Avarinė šviesos ir sistemos (tradiciniai ir naudoti);

Gaisro telefono ir garsiakalbių sistema.

Mes visada kreipti didelį dėmesį į mūsų kokybės ir suteikti mūsų klientui geriau "vieno langelio" principu, todėl mūsų priešgaisrinės saugos tirpalo ir mūsų priešgaisrinė įranga buvo parduodami daugiau nei 100 šalių.Paroda & Sertifikavimo Parodų ir rodo gaisrinės įrangos ir Kiekvienais metais, mes dalyvaus įvairių gaisrinės įrangos parodyti ir parodų Pietryčių Azijoje, Kinijoje, Artimuosiuose Rytuose, Afrikoje ir Pietų Amerikoje ir pan.Susisiekite su mumis, mūsų tvarkaraštis gaisrinės įrangos paroda, ir susitikti su mumis tas šou.Transportas Susisiekite su Mumis Nicole Liu Pardavimo 丨Guta Gaisrinės Įrangos Technology Co.,Ltd (Asenware Ltd ) El. paštas: [email protected]

Whatsapp & WeChat: +86 18923305063

Adresas: 4F, #10 Xingye kelių, Huoju rajonas, Zhongshan city, Guangdong province, Kinija

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas