Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Ratas Punch, Ratas Hole Punch, Ratas Štampus Popieriaus Amatų, Ratas Popieriaus Punch, 5vnt Įvairių Dydžių

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€32.52 €43.95

Sku: w194471

Prekės Informacija

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • "PASIDARYK pats" ir Reikmenys: ELEKTROS
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: Xzante
  • Tipas: Centras Grąžtas

Produkto aprašymas

Ratas Punch, Ratas Hole Punch, Ratas Štampus Popieriaus Amatų, Ratas Popieriaus Punch, 5vnt Įvairių Dydžių

[Lengva naudoti]turas hole punch priima svirtis tipo dizaino, kuri yra paprasta naudoti!Netgi vaikai gali paspausti ir paspauskite save su lengvumu.Labai tinka mokyklos ir namų crafting veiklą.

[Platus Taikymas] Galima 5 skirtingų dydžių.Amatų štampus ateiti 2inch, 1.5 colių, 1inch, 5/8inch, 3/8inch dydžių.Šis turas punch yra puikus popieriaus amatai, kortelės, dovana wrap, sveikinimo atvirukai ir scrapbooking.

[PATVARUS IR STIPRUS], Pagamintas iš aukštos kokybės ABS ir Cinko Lydinys, mūsų amatų štampus yra tiek purvinas ir patvarus.Tai daro tobulus apskritimus.Vienas greitai punch ir gausite tvarkingas krašto gabalai.Kai ašmenys tampa nuobodu, paspauskite folijos kelis kartus, priima jį atgal į ryškumą.

[ILGAI vartojant]Su sustiprinta kietos spyruokles viduje, šie vertus štampus gali būti perforuoti daugybę kartų, siekiant užtikrinti ilgalaikį naudojimą.Puikus savo amato dirbti ar studijuoti.

[Patarimai ir Paslaugos] -- medžiaga tinka skylių yra 70-220gsm popieriaus, kartono ar EVA (EVA yra ne daugiau kaip 1mm, negali būti naudojamas plonas popierius, per storas popieriaus, veltinio ir plastiko plėvelės).Nustatyti hole punch be išvengti popieriaus kamščių po ilgai nuolat skylių.

Spalva:Kaip parodyta paveikslėlyje

Medžiaga:ABS

Pakuotės Turinys:

5 x Ratą Punch

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas