Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

USB Įkrovimo Ličio Hot Melt Glue Gun Šilumos Temperatūra Ginklą Suvirinimo Karšto Oro Pistoletas su 30pcs Klijais Klijuoti į "PASIDARYK pats" Amatų Remontas

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€18.92 €27.41

Sku: w195538

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: BEAMNOVA
  • Sertifikavimo: CE

Produkto aprašymas

Savybės:

* Nepriklausomas jungiklis dizainas: nemokamai power on ir off, išteklių taupymo, gali veiksmingai užkirsti klijų pistoletas nuo perkaitimo, ir su indikatoriaus lempute, galite greitai nurodyti, ar jums reikia imti, o kai lemputė rodo silpnas raudona šviesa, tai reiškia, kad nėra vairo, kai indikatorius Pilnai įkrauta, kai šviesa yra žalia.

* Baterijos ilgalaikį USB jungtį: Tai glue gun yra įrengta 1800mAh didelės talpos įkraunamas ličio baterijos, kurios remia 60 minučių nepertraukiamo naudojimo.Paviršius yra pagamintas iš antipireno savybių medžiaga, kad apsaugoti h ands gražu sudegino.Kartu su intelligent power-off sistema ir USB duomenų kabelis, baterija gali būti visiškai įkrautas vos per 3 valandas.

* Atsisakyti klijai tolygiai ir sklandžiai: antgalis yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio medžiagos ir aliuminio burną išleidimo klijai, kuris yra patvarus ir rūdžių įrodymas, su gera šilumos laidumas, nuolat klijais, be klijų, perkrautas, ir gali būti naudojamas su ramybe.

* 5-10 minučių greito įkaitimo: Šis klijų pistoletas užtrunka tik 5-10 minučių sušilti.Interjero produktas yra suspausta ir šildomos ilgą laiką, ir maksimali temperatūra sol yra 80 °C. Virš 90% tradicinių klijavimo pistoletai.Dėl daugiau pažangių šildymo sistemos, šildymo norma yra greičiau ir elektros energijos paskirstymo efektyvumą, pagerinti.

* Ekranas: funkcija atsistojus yra specialiai sukurta, kuri yra labai patogu, kad rodytų.

Specifikacija:

Pavadinimas: Ličio hot melt glue gun

Galia: 11W

Sol temperatūra: 65-80 laipsnių

Darbinė įtampa: 3.7 V

Antgalio Medžiaga: Aliuminio

Angos skersmuo: 2-3MM

Maitinimas: USB įkrovimas

Baterija: Įkraunama baterija 1800mAh

Taikoma klijais klijuoti skersmuo: 7mm

Spalva: Juoda

Pakuotės įskaičiuota:

1 * Ličio hot melt glue gun

1 * USB kabelis

1 * Instrukcija

30 * Klijų Lazdelės

ARBA

60 * Klijų Lazdelės

Pastaba:

1. Dėl vadovo matavimai ir šiek tiek spalvų variantų, prašome leisti 1-3 cm (0.4-1.18 cm) skirtumas, kad tiktų skirtingų ekrano parametrai.

2. Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas