Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

PU Odos Sąsiuvinis Organizatorius Nustato 6-žiedinių Segtuvų Padengti 40 Lapų, A6 Užpildas Popieriaus Jūsų Pasas, Bilietai, Korteles ir Kt.

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€18.43 €22.74

Sku: w200236

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

PU Odos Sąsiuvinis Organizatorius Nustato 6-žiedinių Segtuvų Padengti 40 Lapų, A6 Užpildas Popieriaus Jūsų Pasas, Bilietai, Korteles ir Kt.

MEDŽIAGA - rišiklio dangtis yra pagaminti iš kokybės PU odos paviršiaus; Vandeniui dvigubi sluoksniai yra tvirtai pririšti kartu, magnetinė sklendė atsidaro ir užsidaro lengvai užtikrinant jūsų privatumą; Ir nerūdijančio plieno rišiklis turi 6 turas žiedai, galite pridėti arba pašalinti planuotojas lakštai lanksčiai.Kiti priedai yra naudinga jūsų kasdienį verslo reikmėms.

KOKYBĖ - Kortelių lizdai ir kišenės dangtelio yra gera savo pasas, bilietai, kortelės ir kt.Rašiklio linijos išlaikyti savo rašikliai jūsų piršto, įrašinėti savo gyvenimo bet kur ir bet kada.Nešiojamojo kompiuterio rišikliais gali būti praktiškai ir subtilus Kalėdų Dieną, Naujųjų Metų Dieną, Šventojo Valentino Diena, ir gimtadienio dovana absolventai, mokytojai, mokiniai, vadovai ir t.t.

NAUDOJIMAS - Tai PU rišiklio padengti gali būti taikomos mokyklos notepad, biuro sąsiuvinis, kelionės leidinys, eskizas knyga, memo knyga, asmeninis organizatorius ir planuotojas ir kt.Dydis puikiai tinka vyrams,moterims ir vaikams naudoti ką nors parašyti.

Spalva: Rožinė / Mėlyna / Violetinė / Geltona

Medžiaga: PU

Pakuotės Turinys:

1 x PU odos sąsiuvinis

40 lapų x A6 užpildas popieriaus

5 x krepšys su užtrauktuku

5 x kortelių kišenės

1 x A6 žymą valdovas

1 x " black A6 kalendorius valdyba

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas