Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

M14 Diamond Plytelių Gręžimo Nustatyti Plyteles, Stiklo Gręžimo 25/35/45/50/65/75Mm Su 25Mm Piršto Bitai, Plytelių Gręžimo Už Kampo Malūnėlis

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€103.81 €131.40

Sku: w201805

Prekės Informacija

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

[Aukštos kokybės medžiaga] Šis rinkinys deimantų skylė pjūklai yra pagamintas iš patvaraus, aukštos kokybės lydinio medžiagos su deimantu, matinio stiklo, kuris gali patenkinti jūsų įvairių darbo poreikius.Pagerinti savo darbo efektyvumą.

[Produkto Savybės] Tikslus gręžimas, galima pasiekti be papildomo gręžimo įrankiai.Kai vanduo turi būti pridėta per ilgalaikį darbą, tiek temperatūra gali būti užkirstas kelias yra per didelis, tiek gali būti apsaugoti, ir tarnavimo tiek gali būti pratęstas.

[Taikymo sritis] Jis tinka visų rūšių akmens įrankiai, akmens medžiagų, įskaitant marmuro ir keraminės plytelės ir kt., ir gali būti naudojama dekoratyviniams gręžimo pramoninių pastatų ir namų.Aštrių grąžtai gali veiksmingai pagerinti darbo efektyvumą.

[Produkto pritaikymo] produktas yra pritaikytas M14 sriegiu, gręžimo skersmuo 25/35/45/50/65/75mm ir 25mm Piršto Bitai.Tinka daugumai kampo šlifavimo.

Spalva: Juoda

Medžiaga: Deimantas Aptraukti, Lieti

Pakuotės Turinys:

6 * Skylės atidarytuvas

1 * 25mm Piršto Bitai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas