Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Stickersletters Laišką Klijų Skaičius Blizgučiai Mielas Užrašų Knygelė Abėcėlė Savarankiškai Dekoratyvinis Lipdukas Gyvūnų Stickfor Lipdukai "Pasidaryk Pats" Amatų

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€6.79 €13.31

Sku: w208736

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Aprašymas

Tai gražus ir puikus lipdukai, blizgučiai yra suprojektuoti su kūrybos stilių, pavyzdžiui, numerius, laiškus ir gyvūnai .Pagaminti iš EVA medžiagos, praktinių ir, ir tinka išlaikyti tam tikrą laiką.Ji yra labai gražus ir akį traukiantis, ir gali papuošti savo ačiū kortelės, dienoraščiai, planuotojai, kalendoriai, dovanų pakavimo,

Savybės

-Spalva:Kaip Parodyta Paveikslėlyje

-Medžiaga:EVA

-Dydis:5.00X5.00X0.20cm/1.97X1.97X0.08in

-Blizgučių Derinys Nustatyti: Yra raidė blizgučiai lipdukai nuo A iki Z, skaičius blizgučiai lipdukai, įskaitant 0, gyvūnų blizgučiai lipdukus, kurie gali padėti vaikams atpažinti raides ir išmokti skaičius ir žinoti, gyvūnų formos.

-Saugus ir Unikalus: blizgučių lipdukai yra gaminami su EVA medžiagos, blizgučiai dizainas yra unikalus, ir jie yra saugūs ir vaikams "PASIDARYK pats" amatų patys, puikus, todėl korteles.

-Pridėti Įdomus Mokymosi: skaičių lipdukų skaitmenis nuo 0-9, to ir atimties, daugybos ir dalybos, klausimas ženklai ir valiutų simbolių, vaikai gali juos naudoti siekiant sužinoti numeriai.

-Blizgučiai Dizainas: Šie lipdukai yra įvairių spalvų, jie visi yra blizgantis, kai jūs jas taiko kai kurie amatai, pvz., padaryti atvirukai, paveikslėliai, dėžutės, papuošalai, padaryti amatų daugiau unikalus ir ypatingas.

-Lipni Dizainas: šie blizgučiai raidės yra lipnus, todėl jie gali prilipti prie įvairių paviršių, kaip jums patinka, tiesiog nulupkite ir klijuoti, kurioje labai lengva ir patogu naudoti, saugus vaikams žaisti.

72 x Numeriai, Lipdukai, Blizgučiai 112 x Abėcėlė Blizgučiai Lipdukai 112 x Gyvūnai Blizgučiai Lipdukai

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas