Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Naujas Black Girl Edition Emblema Automobilio Lipdukas, Metaliniai Lipdukai, Juoda Mergina Edition Emblema, Metaliniai Lipdukai, Etiketės Mados Apdailos Ženklelis

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€3.64 €5.20

Sku: w2096

Prekės Informacija

  • Lipdukas Rodymas: Stogo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Elemento Aukštis: 0.00inch
  • Elemento Plotis: 0.00inch
  • Prekės Skersmuo: 0.00inch
  • Elemento Ilgio: 0.00inch

Produkto aprašymas

Kulka Taškų:

1、Stilingas ir Kietas Dizainas: Ši Juoda Mergaitė Emblema Automobilio Lipdukas yra stilingas ir kietas dizaino su Afrikos burbulų ir blakstienos logotipus už automobilio pritaikymas, kelių stilių atspindinti blizgančiu, ir matiniu paviršiumi, colorfast, kad bus padaryti savo automobilį daugiau specialių ir patrauklus.

2、Ilgaamžė Medžiaga: Juoda Mergaitė Edition Emblema yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio metalo medžiaga, kuri gali atlaikyti įvairias oro sąlygas, patvarus, ne tik vandeniui, bet ir rūdžių įrodymas.

3、Paprastas Įrengimas: Ši Juoda Mergaitė Edition Automobilio Emblema nereikalauja jokių įrankių ir gali būti įrengiamos greitai per 2-3 minutes.Pirma, švarus ir sausas, antra peel off lipdukus, ir, galiausiai, trumpai paspauskite, norėdami įsitikinti, 3M klijai tvirtai prilimpa prie kiekvienos dalies.

4、Platus: Juoda Mergytė Automobilio Lipdukas tinka daugumai automobilių modelių, tokių kaip golfo vežimėliai, Visureigiai, Vienatūriai, RVs, ir motociklai, ir gali būti naudojamas ant durų, skrynios, tailgates, groteles, ar meno rinkiniai, ir taip pat gali būti naudojamas kasdien objektų, tokių kaip nešiojamieji kompiuteriai, šaldytuvai ir kt.

5、Nuostabi Dovana: Pateikite juokingi lipdukai draugų ar šeimos, kuriems reikia lipdukai, jūs rasite įdomus ir laimingas.Tai geriausia Kalėdinė dovana.Ar jūsų asmenybė yra mielas ar satyrinio meno formą, jūs galite naudoti Black Girl Emblema išreikšti savo unikalų jausmą savarankiškai.

Savybės:

1. Aukštos Kokybės Medžiagos: juoda mergaitė edition emblema yra pagamintas iš aukštos kokybės aliuminio lydinio metalo medžiagos.Geras lydinio medžiagos, atlaiko visas oro sąlygas.Ji yra ne tik atsparus vandeniui, bet taip pat rūdžių įrodymas.

2. Lengvas Montavimas: nereikia jokių įrankių, greitas montavimas 2-3 minutes. ①Clean ir sausas ②Peel ir klijuoti ③Short paspauskite įsitikinkite, 3M klijai tvirtai prilimpa prie kiekvienos dalies.

3. Naudojimas: Jis tinka daugumai modelių, tokių kaip golfo vežimėliai, Visureigiai, Vienatūriai, RVs, ir motociklai, ir taip pat gali būti naudojama kasdienėms reikmėms, tokių kaip nešiojamieji kompiuteriai, šaldytuvai ir kt.Tinka durys, ventiliacijos vamzdžiai, tailgates, groteles, ar meno rinkiniai.

Specifikacija:

Pavadinimas: Black Girl Edition Emblema

Medžiaga: aliuminio lydinys

Dydis: apie 10*10cm/ 3.94*3.94 colių

Pakavimo Sąrašas:

Juoda Mergytė Edition Emblema*1

Pastaba:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas