Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

2023 Stalinis Kalendorius Stalinis Kalendorius Su Lipdukais 12 Mėnesio Stalinis Kalendorius Akademinės Stalinis Kalendorius, Skirtas Namų Mokyklos Buveinė

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€4.01 €8.92

Sku: w226692

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Aprašymas:

2023 Stalinis Kalendorius, skirtas Paprastas ir stilingas, tai yra daugiafunkcinis pastaba stalinis kalendorius, stilingas kūrinys, rafinuotas ir gražus.

Savybės:

1. Taip pat planavimo, su daug vietos įrašyti į-dos ir svarbias dienas.

2. Jis yra labai stabilus ir bazė pailgėjo dizainas daro ją mažiau linkę į išvertimo.

3. Ji taip pat gali žymėti pagrindinių patarimų, tinka dovanų teikimas.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Stalinis Kalendorius 2023

Dydis: Apie 25.6*19cm/10.07*7.48 cm

Medžiaga: popierius

Svoris: Apie 350g

Pakavimo Sąrašas:

1*Stalinis Kalendorius

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.[ Apsirengęs Madingai ] 2023 Stalinis Kalendorius, skirtas Paprastas ir stilingas, tai yra daugiafunkcinis pastaba stalinis kalendorius, stilingas kūrinys, rafinuotas ir gražus.

2.[ Mėnesio Planuotojas ] Tinka maži kasdienius įvykius, Stalinio Kalendoriaus 2023 yra suprojektuoti su Scratchpads ir Pastabos, taip pat planavimo, su daug vietos įrašyti į-dos ir svarbias dienas.

3.[ Labai geros Kokybės Medžiagų], Lengva Rašyti, Stalinis Kalendorius yra pagamintas iš Sutirštės Padengtas Popierius, jis yra patvaresnis, ar įrašyti-ar daiktų, ir nebus pažeistos ir po ilgalaikio naudojimo.

4.[ Dekoratyvinis Stalo Rėžtuvės ] Suprojektuoti su trikampio pagrindo, Stalinio Kalendoriaus tinka darbastalio apdaila, jis yra labai stabilus ir bazė pailgėjo dizainas daro ją mažiau linkę į išvertimo.

5.[ Nuostabiai Meistriškai ] Jis yra tvirtas ir gražus, rašyti nėra lengva prasiskverbti, ir ji taip pat gali žymėti pagrindinių patarimų, 2023 Kalendorius yra įrengta dviguba ritė, mažų notepad, ir lipni pastaba, tinka dovanų duoti.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas