Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

2023 Nauja A6 Sąsiuvinis Darbotvarkės Dienoraštis Savaitę Mėnesinį Planą, Darbuotojams, Studentams Nešiojamų Sketchbook Pastaba Knygos, Mokyklinės Prekės, Raštinė

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€1.23 €1.78

Sku: w229355

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Dowling popierius ir dirbtinė oda.
  • Puslapių skaičius: 64 puslapius
  • Dydis: 17.5CM*10.0CM

Produkto aprašymas

Savybės:

1 Išskirtinį Išvaizda: Šis sąsiuvinis yra pagamintas iš aukštos kokybės medžiagų, su bauda kūrinys, retro spalvos, kompaktiškas spausdinimas ir sklandžiai knyga, ji yra graži išvaizda jis skiriasi nuo įprastų produktų.

2. Protingas dizainas: dizaino vidinių puslapių šį notepad yra dviejų puslapių planą, atitinkantį savaitę, šis planas apima 12 mėnesių, nuo sausio iki gruodžio, kiekviename puslapyje pateikiama pakankamai raštu vietos, reikiamo dydžio popieriaus puikus dydžio laikyti kuprinė arba darbo maišelis.

3. Profesinės puslapio išdėstymas: neterminuotos planavimo puslapis leidžia lengvai pradėti ją bet kuriuo metų laiku, du-puslapyje savaitės vaizdas suteikia jums vizualiai peržiūrėti savo ilgalaikio planavimo laiko, įskaitant prioritetus,-dos elementus ir miego laikas, puikus užimtas planuotojai.

4. Kokybiškos medžiagos: vidinių puslapių šį notepad yra pagaminti iš sutirštės knygą, kuri yra sklandžiai rašyti be vandens galimybę patekti, popierius yra patogus ir sklandus, lengvai gali būti parašytas ant abiejų puslapio pusių, akį traukiantis indeksas ženklai yra lengva rasti ir išsaugoti, ir padengti grūdinto dirbtine oda suteikia popierius ilgalaikės apsaugos.

5. Platus panaudojimas: Šis sąsiuvinis yra multi-funkcinis planavimas ir projektavimas, ir nemokamai tuščią išdėstymas leidžia žaisti laisvai.Jis tinka skirtingus poreikius, tokias kaip darbo dokumentus, posėdžių protokolų, studentų dienos planavimo, mokytojų, pamokų ruošti, ir motinos auklėjimo augimo rekordus.

Aprašymas

Ši knyga yra pagaminti iš aukštos kokybės medžiagų su bauda apdailos ir kompaktiškas spausdinimas.Vidinių puslapių knygos yra skirtos būti du puslapius per savaitę, naudojant storesnis popierius, su akį traukiantis indeksas etiketes, ir tuščią išdėstymas gali būti taikoma įvairioms gyvenimo situacijoms.:

Techniniai duomenys:

Medžiaga: Dowling popierius ir dirbtinė oda.

Dydis: 17,5 CM*10.0 CM

Puslapių skaičius: 64 puslapius

Pakuotė:

1pc*sąsiuvinis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas