Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

2 Vnt Kreida Valdytojas Turėtojas Ir 6 Vnt. Rašikliu, Pieštuku Atveju Su Užtrauktuku, Mokyklos, Raštinės Reikmenys, Nešiojamų

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€10.61 €18.29

Sku: w241404

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

2 Vnt Kreida Valdytojas Turėtojas Ir 6 Vnt. Rašikliu, Pieštuku Atveju Su Užtrauktuku, Mokyklos, Raštinės Reikmenys, Nešiojamų

6 vnt Pieštuko Atveju & 2 vnt Kreida įrašą

Lengva Naudoti kreida turėtojas

Lengva stumti viršaus mygtuką, norėdami pakeisti kreida stick.

Telpa standartinio dydžio kreida

Apsaugo kreida lūžimo, saugo rankas švarus

Mūsų pen " yra minkštas ir Paspauskite nėra paprasta.šios rūšies medžiaga yra atspari vandeniui, gali užkirsti kelią elementus iš vis šlapia, galite nubraukti išsiliejimo ar vandens nuo paviršiaus greitai.jis gali turėti daug rašikliai, pieštukai, sąvaržėlių,rašiklis, žymeklis parkeris,kosmetikos ,trintukai ir kiti smulkūs daiktai lengvai rasti tai, ko jūs ieškote, be eikvoti laiko.

ji turi pakankamai vietos saugoti savo daiktus .

Kreiptis: užtrauktukas maišelį galite laikyti rašiklį, pieštuką ir kiti raštinės reikmenys, taip pat gali išgelbėti jūsų makiažas įrankiai .Galite laikyti tai, kaip pieštuku atveju maišą laikyti kanceliarinės prekės, tokios kaip valdovų, trintukai, rašikliai, pieštukai ir kitų mokymosi produktų.Tuo apibrėžta laiko,galite jį naudoti ir nešiotis asmens priežiūros elementus, pvz., kanceliarinės prekės, dantų šepetėlis, dantų pasta, šampūnas, kondicionierius, muilo, kosmetikos,eterinis aliejus, rinkiniai ir t.t.

spalva: Juoda+Balta ir Sidabrinė

Medžiaga: Aliuminio lydinys & PVC

Pieštuko Atveju:7.87 x 3.14 x 1.37 colių (L x H x W)

Kreida įrašą Dydis: 9 x 1.3 mm

Pakuotės Turinys:

6 x Pieštuko Atveju

2 x Kreida įrašą

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas