Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

LED Kamuolys RGB Projekcija Lempos Energijos Taupymo Sukasi Projektorių Lempos Lengvas Montavimas Poveikis Lempos Pasukti už KTV naktiniai klubai

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€3.55 €5.07

Sku: w244248

Prekės Informacija

  • Proga: Home Entertainment
  • Modelio Numeris: Scenos Apšvietimas Poveikis
  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
  • Stilius: Mini
  • Sertifikavimo: CE
  • Įtampa: 100V
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

LED Kamuolys Atmosfera Lempos Energijos Taupymo RGB Projekcija Lempos Saugos Sukasi Projektorių Lempos Lengvas Montavimas Šeimos Šalys

Savybės:

1. Spalva diskoteka sukasi lemputės: raudona, mėlyna ir žalia yra.Šių sukasi lemputes, automatiškai gali būti pakeisti ir pasukti sukurti stroboskopinio efekto panašus į disco ball, todėl bet kuri šalis, pilnas gyvybingumo.

2. Diskoteka kamuolys lempos: Jis labai tinka šeimoms, naktiniai klubai, barai ir priėmimo salėse.Šių lempučių įjungti bet kurį parametrą į įspūdingas apšvietimas ekranas.Jis gali būti naudojamas, šventės, vestuves, gimtadienius, prom, diskotekose ir kituose festivaliuose.

3. Energijos taupymo ir saugos: Tai strobe šviesos naudoja LED šviesa, kuri naudoja mažiau energijos, todėl jūs turite geriausią apšvietimo efektas.O sutaupyti elektros energijos, taip pat galite mėgautis meninis apšvietimas.Šį diskoteka lempos gali dirbti per saugų įtampos diapazonas ir yra saugiau naudoti.Tai praktiškas, gražus ir spalvinga disco šalies apdaila.

4. Lengva naudoti: LED sukamoji lemputės naudoja standartinę e27 bazė, kuri tinka labiausiai, lempos ir gali būti lengvai įrengti bet lempa arba lempos.Šalis žibintai gali projekto spalvotų sukasi modelių ant sienos, lubos ar grindys.

5. Šeimai šalis lemputė: LED atmosferos šviesos diskoteka kamuolys šalis šviesos mini nešiojamieji blykstė tinka vaikų gimtadienio scenos apšvietimas diskoteka apdaila.Tai taip pat taikoma KTV TV dėžės, karaoke barų ir kitų pramogų vietų.

Specifikacija:

Sertifikavimas: CE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Stilius: Mini

Proga: "Home Entertainment

Spalva:Juoda ir Balta Shell,Aukso Shell,Shell Raudona

Produkto pavadinimas: Spalvinga atnaujinamų atmosfera lempos

Lempos atspalvis: PS medžiagos

Galia: 6W

Lempos cokolis: E27/B22

Lempa kūno dydis: 80*111mm/3.15*4.37 colių

Įtampa: 100-245V

Taikomas vietos: gyvenamasis kambarys, miegamasis, lauko, ir t.t

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2cm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 x Atmosfera Lempos

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas