Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Užrašų Knygelė Popieriaus Bloknotas, 24 Lapų Mišinio, Spalvotas Popierius, 6 Inch X 6 Colių

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€5.33 €8.74

Sku: w246650

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Užrašų Knygelė Popieriaus Bloknotas, 24 Lapų Mišinio, Spalvotas Popierius, 6 Inch X 6 Colių

puikus APDAILOS MEDŽIAGOS - Mūsų spausdinti amatų popieriaus yra pagaminta iš aukščiausios kokybės popieriaus, kuris yra rūgščių ir lignino Nemokamai, paviršius yra lygus, o storis vienodas, todėl galite būti tikri, kad naudodami mūsų užrašų knygelė Popieriaus Bloknotas.

SCRAPBOOKING & CARDMAKING - Šis modelis fono popieriaus, gali būti sumažinti, parašyta, sulankstyti.Didžiosios Todėl, rankų darbo atvirukai, vestuvių pakvietimai, vadovas apdaila puošmenų, foto Rėmelis dekoratyvinis puslapių, pakavimo, dovanų dėžutės, vokas ir kt.

DAUGELIO KŪRYBINIŲ NAUDOJA - Tai dekupažas plonas popierius, turi daug įvairių programų, ir tinka scrapbooking mirti-pjovimo ir presavimo, pjovimo mašina ar balais, Scrapbooking Die-Cut Mašinos, gėlių pressy, taip pat Spausdinimui su savo rašalinis ar lazerinis spausdintuvas!

Vienpusis MODELIO DIZAINAS - atgal kiekvieną popierius yra baltas ir gali būti naudojamas pridėti asmeninį tekstą, linijas parašų, suasmenintus pranešimus; puikiai tinka gimtadienio/jubiliejų/ padalų, arba tiesiog rašyti raides.

PAKUOTĖS TURINYS - gausite 24 puslapių 6 x 6 cm kortelės -12 įvairių Modelio Stilių, 2 puslapių kiekvieno modelio.Spausdinti su aukštos raiškos technologijomis!Mielas kortelės popieriaus paketą Vintage rose tematikos.

Spalva: mišrus spalva

Stilius: A/B/C/D/E

Medžiaga: popierius

Pakuotės Turinys:

24 puslapių 6 x 6 cm kortelės

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas