Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

20 Pakuočių Oro Augalų Savininko Mini Metalo Stalo Himmeli Dekoro Modernios Geometrinės Sodinamoji Tillandsia Oro Paparčio Stendas

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€41.20 €74.90

Sku: w252133

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

20 Pakuočių Oro Augalų Savininko Mini Metalo Stalo Himmeli Dekoro Modernios Geometrinės Sodinamoji Tillandsia Oro Paparčio Stendas

Himmeli Dekoras: Šis oro augalų turėtojo pavadinimas yra iš germanų žodžio "himmel", tai reiškia, dangų arba dangaus, tačiau žinomas už suomijos, kad tai bus suomija tradicinių geometrinių ornamentų ir suteikti jums jausmas išskirtinį mados.

Madingas Grupė: Geometrinės formos su aukso spalvos tinka prie bet namų dekoro, prideda šiuolaikinės nuojauta ir stilingas jūsų namuose,biure.Apima 20 vnt ,2 skirtingų dydžių,Tai gerai, dovanų idėjos jūsų šeimos ar draugų ,tokių kaip namas warmgift,vestuvių dovana,Mama' s Diena,Tėvo,s Dienos dovana.

Augalų Bako: Geometrinės formos suteikia augimo vietos ariplants sugeria oro ir vandens.Tinkama vieta airplants, tillandsias, ar kitų dirbtinių gėlių, puikiai augalų laikiklį universalus namų ir biurų.

Lengva Įdiegti: Medžiagų: geležies.Plaktuku vinis, kur norite, ir vieta oro elektrinės savininkas.

Plačiai Naudojamas: Naudoti savo vaizduotę, naudoti oro augalų kabyklos, gali būti asmeninį apdaila .Jis ne tik gali turėti ore augalų, bet taip pat kaip lempos atspalvis samll lemputės jūsų kambarį ar miegamąjį.

Medžiaga:geležis

spalva:Aukso

Pakuotės Turinys:

8 x golden penkių pusių geometrinis gėlių stovas (5x5x11.5cm)

12 x Golden mini double diamond rhombus augalų stendas (6.6x6.6x9cm)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas