Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

S-Type Akrilo Nightstands Sofos Pusėje Stalo Dekoratyvinis Rekvizitai Žurnalas Stovo Miegamasis Mobiliojo Naktiniai Staliukai Šiaurės Baldai, Spintos

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€160.47

Sku: w259032
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : juoda leidiniai, stovo, Žurnalas Stovo, planetos leidiniai, stalčiuko knygų akrilo
  • Kategorijos: Baldai

Prekės Informacija

  • Taikomas Vietos: gyvenamasis kambarys / miegamasis / balkonas / Office / Hotel
  • Bendro Naudojimo: Namų Baldai
  • Tipas: Gyvenamojo Kambario Baldai
  • Su Spintos: No
  • Sulankstyti: No
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Apdailos procesą: Stiklo procesas
  • Medžiaga: medinės, Akrilo
  • Stiliaus nustatymo: Meninis stilius
  • Išvaizda: Modernus Stilius
  • Dydis: 36 * 30 * 42.5cm
  • Konkrečias Naudojimo: Knygų spinta
  • Baldai struktūra: Rėmo konstrukcija
  • Stilius: Europoje ir Amerikoje

Produkto aprašymas

S-Type Akrilo Nightstands Sofos Pusėje Stalo Dekoratyvinis Rekvizitai Žurnalas Stovo Miegamasis Mobiliojo Naktiniai Staliukai Šiaurės Baldai, Spintos

1. Pavadinimas: akrilo staliukas

2. Medžiaga: akrilas

3. Dydis: 36 * 30 * 42.5 cm

4. Stilius: Šiaurės Europa

5. Baldai struktūra: rėmo konstrukcija

6. Apdailos procesas: stiklo procesas

7. Stilius orientacija: meno stilius

8. Taikoma erdvė: svetainė / miegamasis / balkonas / Office / Hotel

9. Informacija: ① jis yra pagamintas iš importuotų akrilo medžiagos, kuri yra poliruoti ir aiškios estetinis jausmas, dilimui ir aukštai temperatūrai atsparios. ② Jis sudaro vieną kūną, patvarus ir stiprus guolių pajėgumą. ③ S-formos dizaino, prabangus atmosfera, sukurta su saugojimo vietos, gali pateikti knygų, žurnalų ir pan. ④ Daugiafunkcinis naudoti, gali būti naudojamas kaip staliukas, gali būti naudojamas kaip sofa pusėje stalo, ir taip pat gali būti naudojama kaip knygų lentynos.

Pastaba: 1. produktas yra išmatuotas rankiniu būdu, ir ten bus klaida apie 1-3cm.Prašome imtis realių objektų, kaip standartinis.

2. Produktas pagamintas rankomis.Ten bus šiek tiek įbrėžimų ar smulkių defektų kartais per gamybos procesą, bet jis negali paveikti bendrą poveikį.Prašome suprasti.

3. Produktas yra imtasi natūra.Ten bus šiek tiek spalvų skirtumas dėl šviesos, šviesos, rodyti ir kitų priežasčių.Skirkite gautų natūra, kaip standartinis.

Mieli draugai, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Jei Jums Patinka Šis Straipsnis,Prašome Įtraukti Jį Į Jūsų "Pageidavimų Sąrašą",Jei Jums Patinka Mūsų Parduotuvėje,Prašome Įtraukti Jį Į Savo "Parduotuvėje Sąrašą".Mes Teikiame Didelis, Kad Didelė Nuolaida ,Jei Turite kokių nors Klausimų,Prašome Susisiekti su Mumis, Ačiū jums labai!!!

Samdyti agentai iš visų šalių.Jei jus sudomino, prašome susisiekti su mumis.Jei norite pirkti daugiau, jūs galite mėgautis žemiausia kaina

Siuntos >>

1. Tvarka bus išsiųstas per 5 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų, mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Apie paslaugų>>

Mes taip branginame kiekvieną galimybę bendradarbiauti su mūsų klientais.Mes padarysime viską, kad atsakyti į klausimus,spręsti problemas.Taigi, jei yra kokių nors klausimų ar problemų ,nedelsdami susisiekite su mumis,mes pasistengsime atsakyti kuo greičiau.

Atsiliepimų apie>>

Jei jus tenkina mūsų produktus, Pls mums 5 Žvaigždžių ,jūsų 5 žvaigždučių įkvėps mūsų darbas.Palikite 5 žvaigždžių ir teigiamų atsiliepimų, jei jūs patenkinti mūsų produktais.Jei yra kokių nors problemų su mūsų daiktų arba produktų,prašome contacet mums prieš jums palikti negatie atsiliepimų.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas

Apie muitinės clearan>>

Muitų tarifų politika skirtingose šalyse yra skirtingi.Pirkėjas turi aiškiai muitų pagal vietos muitų politika.Po to, kai prekės pristatomos į paskirties šalį, pirkėjas turi aiškiai muitinės laiku pagal politiką vietos šalyje.Jei jums reikia mokėti tarifą, prašome atkreipti tarifų pagal reikalavimus, siekiant užtikrinti, kad būtų laiku pristatytas prekes

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas