Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

LED Full spectrum Phytolamp Hydroponics Augti Žiburiai Quantum Valdybos Augalai Šviesos efektą Sukeliančių Augti Palapinė Gėlių Sėklos, Auginimas

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€25.06 €35.79

Sku: w261114

Prekės Informacija

  • Prekės Pavadinimas: NJHIKG
  • Savybės: visą spektrą
  • Galia: 500W / 800W / 1000W
  • Maitinimo Šaltinis: AC
  • Medžiaga: AL+ABS
  • Korpuso Medžiaga: Aliuminio
  • LED Tipas: SMD2835
  • Įtampa: 110-240V, AC100-277V
  • Šviesos spalva: Šiltai balta + Balta + Raudona + IR + UV (plataus spektro)
  • Kištuko Tipas: JAV/JK/ES/AS plug
  • Plotis: 30cm
  • Ilgis: 30inch
  • Garantija: Dviejų metų garantija
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Lemputė karoliukai: 464leds / 624leds / 754leds
  • Elemento Tipas: Augti Žiburiai
  • Tarnavimo laikas: 50000 valandų
  • Yra Pritemdomi: Taip
  • Modelio Numeris: L2 Led Grow Light
  • Sertifikavimo: BMK, ce, CQC, LPD, UL

Produkto aprašymas

Sveiki atvykę į Pirkti

Aukštos Kokybės LED Grow Light

Garantija 2 metai !!!

Kaip ilgai, kaip produktas nėra cheminių sugadintas, siųsti jį atgal.Mes patikrinti ir patikrinti, ar tai gamtos sugadintas.Mūsų produktas yra dviejų metų garantija.

Techniniai duomenys:

Produkto pavadinimas:LED Grow Light

Įtampa: AC100-277V

LED tipas: SMD2835

Kištuko tipas: JAV/JK/ES/AS plug

Tarnavimo laikas: 50000 valandų

Korpuso medžiaga: ALIUMINIS+ABS

LED kiekis: 464leds /624leds / 752leds

Šviesos efektyvumas: 500W / 800W/ 1000W

Galingumas: 55W±5%/80W±5%/ 98W±5%

Šviesos spalva: Šiltai balta + Balta + Raudona + IR(plataus spektro)

Adapterio parametrai: 14V5A (500W) /14V6A (800W) /14V8A (1000W)

Gaminio dydis:620*80*20.5 mm / 820*80*20.5 mm/ 1020*80*20.5 mm

Vielos kilpos ilgis: 45cm

Adapterio laido ilgis: 100 cm

Kištukas laido ilgis: 150cm

Funkcija: Gali būti sulenktas 180 laipsnių pusė + Du darbo režimai(DARŽOVIŲ režimą ir ŽYDI režimas, DARŽOVIŲ režimas skatina sėklų dygimui ir augalo augimo; BLOOM režimas skatina žydėjimo ir derėjimo)

Ypatybė:

* Naudojant aukštos kokybės SMD2835 chip, daug lemputė karoliukai, geras šviesos poveikio, jokios šviesos skilimas, mažai šilumos gamybos, mažas energijos suvartojimas, jokio mirgėjimo, ir akių apsauga.Ji turi turėti pasirinkimą buitinių įrenginių papildyti šviesos.

* Du darbo režimai, DARŽOVIŲ režimą rodo, šiltas balta, balta, kuri skatina sėklų dygimui ir augalo augimo; BLOOM režimą rodo, šiltas balta, balta, raudona, IR, kurie skatina žydėjimo ir derėjimo, sutrumpina augimo ciklo ir padidina derlių.

* Pilno spektro raudona šviesa(620nm) skatina fotosintezės, sintezuoja augalų angliavandenių, pagreitina žydėjimo ir vaisių; infraraudonųjų spindulių šviesos(730nm) turi augalų pavėsyje poveikį, leidžia augalams augti greitai į aukštį; šiltai balta ir balta šviesos funkcija apšvietimas, imituoja saulės spindulių, visą spektrą, skatinti augalų augimą bei suteikiant šviesos reikia visus etapus augalų augimą.

* Gera šilumos išsklaidymo efektyvumą, lempos plokštė yra pagaminti iš aliuminio, medžiaga, kuri labai padidina šilumos išsklaidymo efektyvumą, todėl, kad lempos yra iki 50 000 valandų, ir gali dirbti ilgą laiką.

* Tai gali būti sulenktas 180 laipsnių kampu, ir apšvietimo kampas, lempa gali būti pakeista veidrodėliai, kurios suteikia daug patogumo augalų apšvietimas.Prašome nustatyti kampas, sulankstomas, atsižvelgiant į faktinę situaciją.

* Keturių specifikacijos kištukai yra prieinama (JAV/JK/AU/ES), kurios atitinka nurodytas specifikacijas daugelyje šalių.Prašome pasirinkti vieną iš jų, pagal jūsų realius poreikius.

* Įrengimas yra paprastas, tiesiogiai naudoti vieną-į-keturios plieninės vielos kilpos įdiegti lempa, ir tada jis gali būti naudojamas po maitinimo.Operacija yra labai paprasta, greitai ir patogiai.

* Energijos taupymas ir aplinkos apsauga, ne radiacija, jokio mirgėjimo, apsaugoti aplinką.Lempos karoliukai turi geras stabilumo ir nėra lengvai pažeisti, kuris ne tik sumažina problemų dažnas lempos pakeitimas, bet taip pat taupo išlaidas.

Programos:

Tai PASKATINO augti šviesos yra plačiai naudojami, daugiausia naudojama auginimo palapines, vazoninių augalų, petri lėkštelės, sodinimo palapinės, sodinimo kambariai; hydroponics, šiltnamiuose, uždaras sodas, dujotiekio auginimas, ir t.t.

Produkto priedai :

LED grow light x1pcs

Prijunkite laidus x1pcs

Adapteris x1pcs

Varžtas x2pcs

Letena nutx2pcs

Plovimo x1pcs

Vielos slingx1pcs

Rankinis x1pcs

Atsiliepimai

1. Mūsų sėkmė priklauso nuo jūsų poreikių patenkinimas; todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

2. Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto prieš, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.Ačiū!

3. Jei esate įsitikinusi, prašome palikti mums penkių žvaigždučių teigiamų atsiliepimų; jei jūsų netenkina, prašome susisiekti su mumis prieš suteikdamas mums bet neutralus, neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti ginčų, mes galime pasiūlyti mūsų geriausią aptarnavimą, kol būsite patenkinti.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas