Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Liepsnos Oro Drėkintuvas Belaidžio Aromato Difuzorius USB Įkrovimo eterinis Aliejus šalto Rūko Žibintai Dovanų

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€15.28 €21.82

Sku: w27050
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : svoc aromato difuzorius, kirona aromato difuzorius, aromato difuzorius didmeninės, ikea aromato difuzorius, belaidžiu aromato difuzorius, aromatas namas aromato difuzorius, aromato difuzorius stilingas, šviežias aromatas difuzorius, paprastas aromato difuzorius, gx aromato difuzorius
  • Kategorijos: Nuotolinio Valdymo Žaislai

Prekės Informacija

  • Medžiaga: Metalo
  • Rekomenduojame Amžius: 4-6y, 7-12y, 12+y, 18+
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

1. Drėkintuvai, galima išvengti problemų, kurias sukelia sausas oras namuose.Tai labai tinka žmonėms, turintiems peršalimo, alergijos ir sausos odos.Ji suteikia aprėptį 41-60 kvadratinių metrų.

2. Jis gali išsiskirstyti ramina ir šalto rūko į orą, ir jis yra labai ramus.Tai puikus pasirinkimas jums dėvėti, o miega.Jis gali slopinti augimą pelėsių ir pelėsiai ant paviršiaus, vandens rezervuaras.Sauso oro yra lengvai veisiasi bakterijos ir bakterijos plaukti visur, kuriuos gali sukelti peršalimas, čiaudulys, ir burnos džiūvimas.

3. Apsistoję oro kondicionieriumi kambaryje ilgą laiką, sausoje aplinkoje, bus sukelti raukšles, raumenų įtampą, ir statinės elektros.Šis drėkintuvas yra labai tinkamas kambario, darbalaukyje dizainas, neprivaloma naktį šviesos, labai tinka vaikų kambaryje. 2-8 valandų taimerio funkcija.

4. Drėkintuvai taip pat krypties rūko purkštukų, matomas vandens talpą, ir talpa 260 ml, todėl nereikia pridėti vandens dažnai.

5. Teikiame visą spektrą sprendimų, grindžiamų maži prietaisai, skirti laimingesni ir sveikesni šeimos gyvenimą, daugiausia dėmesio kuriant galingas, saugus ir naujoviškas technologijas, kurios padėtų sukurti sveikesnę ir laimingesnę šeimos aplinkos.

Rūšies pavadinimas: LED šviesos aromaterapija drėkintuvas

Stilius: paprastas

Pritaikymas: Namuose,

Spalva:juoda, Tamsiai žalia/Balta

Medžiaga: ABS+PET

Dydis: 9.5 x 9.5 x 22.5 cm

Pakuotės Turinys:

1 x Drėkintuvas priimančiosios

1 x Duomenų kabelis

5 x medvilnės tamponu (išskyrus kūno įrengta)

1 x Kinų ir anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Dropshipping

1) Mes priimame dropshipping, mes turime daug patirties dropshiping ir nekils jokių skelbimų ir medžiagų užsakymas.

2) Mes priimame CSV failą (Excel Failas) dirbti, kad urmu užsakymus.Jums tik reikia mokėti ne vieną, kad dėl www.kordicepsworld.lt.Mes jums tvarkyti savo užsakymus accoring "excel" failą.jūs galite atsiųsti mums CSV failą, kuris visus adresatus customerrsquos informaciją (Vardą, pavardę, El. paštą, tikslų adresą etchellip) ir kad info( spalva, kiekis).Aš pasiūlyti bendrą kainą.Jums tiesiog reikia įdėti vieną užsakymą www.kordicepsworld.lt, po to, kai jūs mokate už ją.Mes jums įkelti savo failą į mūsų sistemą ir tvarkyti savo užsakymus accoding prie jūsų failo.

Po to, kai mes laivą iš užsakymo, aš atsiųsime atgal į CSV failą su sekimo kodų.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas