Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Lauko Diržas Hamakas Kaklaraištis Dirželiai Virvę Nailono Diržas Vaikų Kabinti Kėdė Virvę Suaugusiųjų Sūpynės Virvę Kaklaraištis

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€25.12 €41.87

Sku: w283515

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Medžio Sūpynės Pakabos Komplektas: Du 1,5 m dirželiai pagaminti iš aukštos kokybės polisterio ir du jungiamieji sagtys dvi medžio apsaugai.Net lauke, šie dirželiai gali atlaikyti atšiaurių žiemų ir atšiaurių vasaros.

STIPRUS IR SAUGUS: Mūsų medis sūpynės kit didelio stiprumo poliesteris turi 500 svarų, iš viso-1000 svarų.Taigi galite būti tikri, kad jūsų sūpynės kaklaraištis niekada rūdžių.

ULTIMATE MEDŽIŲ APSAUGA: komplektuojama su dviem medžio apsaugos priemonės, mes imtis gaminiai, skirti ne sugadinti gražių medžių, šioje gražioje planetoje.Ne tik kad, bet jis taip pat saugiau vaikams, bet kokio amžiaus, nes jis gali dirbti sunkesnius krovinius.

LENGVA ĮDIEGTI: Mesti jį ant medžio arba šviesos ir pridėti kablys sūpynės ar kiemo baldai.Jei nenaudojate, laikykite jį saugojimo krepšys.

Aukštos kokybės swing diržai gali būti naudojamas įvairiais tikslais, pavyzdžiui, sūpuoklės, ar hamakai, ir būtų geras kompanionas vaikų augimo

Pavadinimas: sūpynės dirželis rinkinys

dydis:150x5cm

Medžiaga:poliesteris

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

2 x 1.5 m Dirželis

2 x Prijungimo Sagtis

2 x Medžio Guard

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas