Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

BETAFPV ELRS Micro TX Modulis 2.4 G 915MHZ Didelį Refresh Rate OLED Ekranas Aušinimo Ventiliatorius Micro Module Bay FRSKY X9D TBS Mambo

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€49.43

Sku: w28447
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : frsky atveju, rx tx modulis 3 3v, fpv rx mobile, imtuvai frsky, frsky rx modulis, dalys rx tx, "microsoft" kabelio " micro, tx12 dalys, micro usb ymax, flysky modulis frsky
  • Kategorijos: Nuotolinio Valdymo Žaislai

Prekės Informacija

  • Atnaujinti Dalys/Priedai: Pavara
  • Prekės Pavadinimas: BETAFPV
  • Naudoti: Transporto Priemonės Ir Nuotolinio Valdymo Žaislai
  • RC Dalys ir Acc: Actuators
  • Keturi varomi Ratai Atributai: Surinkimas
  • Nuotolinio Valdymo Periferiniai Įrenginiai/Įrenginių: Nuotolinio Valdymo Pultelis
  • Kiekis: 1 vnt
  • Modelio Numeris: ELRS Micro TX Modulis 2.4 G
  • Transporto Priemonės Tipas: Sraigtasparniai
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y
  • Medžiaga: Metalo

Produkto aprašymas

BETAFPV Micro RF TX modulis remiasi ExpressLRS projektą, atvirojo kodo RC nuorodą RC programų.ExpressLRS tikslas-pasiekti kuo nuorodą veiklos tiek greičiu, latency, ir asortimentą.Tai daro ExpressLRS viena iš sparčiausiai RC links, nors vis dar siūlo ilgalaikius rezultatus.Specifikacijos Punktas: ELRS Micro TX Modulis maitinimo įtampa: 5V~12V XT30 port: 5V~12V, rekomenduojame 2S(8.4 V) baterijos, nepalaiko 3S(12,6 V) arba aukščiau USB: Tipas-C

2.4 GHz 1W 2.4 GHz 500mW 915/868 MHz 500mW

Paketinių atnaujinimo dažnis, 50Hz, 150Hz, 250Hz, 500Hz 50Hz, 150Hz, 250Hz, 500Hz 25Hz, 50Hz, 100Hz, 200Hz RF išėjimo galia 25mW, 50mW, 250mW, 500mW, 1W 25mW, 50mW, 250mW, 500mW 100mW, 250mW, 500mW Dažnių juostose 2.4 GHz ISM 2,4 GHz ISM 915MHz FCC 868MHz ES Šilumos kriaukle Įtraukti neįtraukti

Nėra įtrauktos Kuprinė Palaikymo Funkcija

Ne remti šiuo metu nepalaiko šiuo metu ELRS 2.4 G 1W Versija

Juoda versija su didžiausia 1W RF išėjimo galia yra išleistas dabar.Palaiko visus 5D mygtuką matmenys remiantis BETAFPV ELRS V2.0.0 firmware.Nauja kuprinė funkcija yra papildoma, leidžia bevielio ryšio tarp ExpressLRS, ir kiti FPV susiję prietaisai, valdymo ir kontrolės, ar dėl užklausų config.

Pastaba: įsitikinkite, kad VRX taip pat palaiko kuprinė funkcija naudojant modulio VRX-kuprinė funkcija.Kuprinė funkcija bus pridėta prie 500mW versiją ateityje.

Palyginti su 500mW versijos, tai ne tik stato aušinimo ventiliatorius, tačiau taip pat šilumos kriaukle, yra įtrauktas, kuris didina našumą aušinimo.Todėl šis modulis gali dirbti tinkamai kasdieniam naudojimui, o ne jaudintis temperatūra.Pastaba: Apie temperatūros bandymas, prašome perskaityti straipsnį . 1W Limited Edition

Be klasikinio atveju, micro TX modulis, "limited edition" bus išleistas kartu.Tiek klasikinis atvejis ir ribota atveju versijos turi tą pačią funkciją.3D-printed atveju su naują išvaizdą dizainas daro modulio labai kietas, kai LED lemputė mirksi.Ribotų išteklių, pirmas atėjai, pirmas tarnauti!

Schema

BETAFPV Micro RF TX modulis yra suderinamas su radijo siųstuvas, kuris turi micro module bay (TAIP pat žinomas kaip JR/SLIM module bay, el.g.Frsky Taranis X9D, TBS Mambo).Žemiau yra schemos, 500mW versija modulis.

Žemiau pateikta diagrama ELRS 2.4 G 1W versija.DIP jungikliai bus pridėta prie 500mW versijos ateityje.

Pastaba: Prašome surinkti anteną, prieš maitinimą.Kitaip, PA chip Mikro TX modulis bus pažeista visam laikui.

Pastaba: nenaudokite 3S arba virš akumuliatoriaus galia iki TX modulis per XT30 uosto.Kitaip, maitinimo lustas TX modulis bus pažeista visam laikui.

Pastaba: Prašome įjunkite visus DIP jungikliai tuo pačiu metu.Jūs galite kreiptis į diagramos žinoti apie DIP jungikliai on/off remiantis skirtingais būdais.

1-2 DIP jungikliai

3-4 DIP jungikliai

5-6-7 DIP jungikliai

Atnaujinti Firmware

APIE

OFF

OFF

Darbo Režimas

OFF

APIE

OFF

Atnaujinti Kuprinė

OFF

OFF

Apie Firmware, Kad ExpressLRS oficialus projekto nepalaiko OLED funkciją metu.BETAFPV komanda dirbs su ELRS komanda ir padaryti oficialus saugyklos paramos OLED ir mygtuko funkcija artimiausiu metu.

BETAFPV Micro TX Modulis ELRS V2.0.0 firmware yra paskelbta.Firmware nėra Privalomas Frazę.Taigi, prašome įsitikinkite, kad imtuvas veikia oficialiai pagrindinė versija (V2).0.0 protokolą ir nėra Privaloma Frazė nustatyti.

Paramos 5D mygtukai ir OLED meniu su europos sąjungos oficialusis ELRS 2.0.0 spaudai.

Spalvų LED keičiasi automatiškai pagal sistemos būseną.

Kitų naujų ir įvairių funkcijų, yra visiškai suderinta su europos sąjungos oficialusis ELRS 2.0.0.

Įvesdami OLED meniu puslapį su ilgai paspaudus, ryšys tarp RF TX modulis ir imtuvas veikia normaliai.Prašome nekeisti Pkt Normą, priešingu atveju jums reikės naujo maitinimo imtuvas.

Jūs visos gali naudoti ELRS oficiali firmware V2.0-dabar tik rc2, bet prarado funkcija OLED " ir Kreiptuką.Mes dirbame su ELRS dev team ir padaryti ELRS oficiali firmware remti savarankiškų Micro TX Modulis.Už etapas, OLED, bus remiamos pagal V2.1 oficialiai.

Kaip man nustatyti privalomą frazę apie thisMicro TX modulis, kai ELRS europos sąjungos oficialusis bendrojo lavinimo nepalaiko OLED dar?

Pirma , parsisiųsti išeities kodą master-betafpv-oled-meniu šaką iš vietos .

Antra , atidarykite ExpressLRS Konfigūratorius ir įkelti upzip šaltinio kodą iš vietos.Pasirinkite taikinį prietaisas "BETAFPV 900/2400 TX Micro".Dabar, jums gali susikurti savo pačių privalomas frazę ir kitos funkcijos, kaip įprasta.

Trečia , sukurti & flash.

Kuprinė Funkcija

Kai ExpressLRS TX moduliai apima papildomą ESP8285 lustas, kuris leidžia mums bendrauti su belaidžiu ryšiu su kitais ESP8285 įrenginiai naudojant protokolą, vadinamą espnow.Mes tai vadiname " mikroschema "TX-Kuprinė".Tikslas TX-Kuprinė, yra leisti bevielio ryšio tarp ExpressLRS, ir kiti FPV susiję prietaisai, valdymo ir kontrolės, ar dėl užklausų config.

Mygtuką ir OLED

Į ELRS TX modulis gali būti konfigūruojamas per OpenTX LŽŪU scenarijų.Su OLED ir " mygtuką, ne, OpenTX radijo valdiklį, kuris palaiko CRSF gali naudoti šį ELRS Micro modulis lengvai.Taip nėra-OpenTX radijo valdikliai veikia gerai su šiuo TX modulis.Futaba T16IZ, T16SZ ir T18SZ (su update 3.9 e), Wsky ET16, Radiolink AT9S Pro.

Pastaba: Visi 5D mygtuką matmenys pagal BETAFPV ELRS V2.0.0 firmware.Prašome atnaujinti firmware naujų atramų.

Žemiau yra pagrindinė veikimo mygtuką ir OLED už V1.0.0 firmware.

Ilgas Paspaudimas:

Užrakto ekrano puslapyje, ilgai paspauskite atrakinti ir įvesti meniu puslapyje.

Meniu puslapyje, ilgai paspauskite, norėdami pakeisti vertę eilės.

Trumpas Paspaudimas:

Užrakto ekrano puslapyje, trumpą spaudos invalidly.

Meniu puslapyje, trumpas paspauskite perkelti į kitą eilutę.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas