Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Optinio Pluošto Bluetooth Tiesa 5.0 Audio Adapteris Csr8675 priėmimo ir Perdavimo APTX Du-in-one Hd Dekodavimo Aux

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€28.32 €40.45

Sku: w30369
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : aptx hd shanling, csr8675 modulis aptx, csr8675 amp, csr8675 garsiakalbis, b19 technologijų aptx hd, optinis sulankstomas akiniai, "bluetooth" aptx 2, csr8675 pc, csr8675 belaidžio aptx, "bluetooth" adapteris aptx zsn
  • Kategorijos: Saugumas Ir Apsauga

Prekės Informacija

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Optinio Pluošto Bluetooth Tiesa 5.0 Audio Adapteris Csr8675 priėmimo ir Perdavimo APTX Du-in-one Hd Dekodavimo Aux-Modelis Nr.: B20 5.0 "Bluetooth" Imtuvo ir Siųstuvo Pagrindinis parametras Modelio numeris CSR8675 "Bluetooth" versija; Bluetooth V5.0 Paramos sutartys, RX:A2DP AVRCP TX:A2DP darbo grupė 2.402 GHz -2.480 GHz Energijos klasė Energijos klasė & nbsp; 2 & nbsp; II klasės jautrumo (-80dBm Signalo ir triukšmo santykis ≥75dB Iškraipymo ≤0,1 Proc. Parama dual-stream " Super Dual Stream (TX režimu) Parama (vienas siųstuvas jungiasi dvi Bluetooth garsiakalbius ar ausines tuo pačiu metu ir naudoja vieną KODEKAS) Paramos keliose vietose (Rx režimas) Parama (sujungti du telefonus) KODEKAS režimas kodekas TX:apt-X HD,apt-X LL,apt-X, SBC;

RX:apt-X HD,apt-X LL,apt-X,SBC,AAC; Dėmesio aptx pirmenybę į paramą apt-X HD KODEKAS vieno ryšys (prijungti įrenginiai taip pat turi remti apt-X HD) Darbo srovės <35MA Built-in 600MAH baterija Įkrovimo srovę Apie 200mA įkrovimo laikas Apie 3 valandas Ištvermės laiko RX failą, jis sakė, 6:00, TX jis sakė 10:00 p.m "Bluetooth" atstumas > 10m (atviroje vietovėje) Įkrovimo režimą, Micro USB 5 V/0.5 A Įvesties/išvesties ryšio režimą SPDIF sąsaja, I2S AUX sąsaja, suderinama su "Android", " IOS "mobiliuosius telefonus ir Pagalvėlės, ir "Bluetooth" garsiakalbius ar ausines remti A2DP protokolą, yra susiję ir naudojami pagrindiniai bruožai

Gaminio išvaizdą yra puikūs.

Aukštos klasės chip dizainas csr8675 yra priimtas.

◆ ĮSA naujausias ANC triukšmo mažinimo ir aido slopinimo technologija

Paramos TX dual stream " ir Rx multipoint ryšį.

Į SPDIF, I2S garso įvesties / išvesties sąsaja gali būti laisvai įjungtas

Integruota įkraunama baterija ilgą tarnavimo laiką

Taip, SBC, MP3, AAC, apt-X HD, apt-X ll, apt-x

◆ 16 mb vidinė eFlash ir iki 64Mb išorės serijos "flash" atminties, signalo ir triukšmo santykis digital-to-analog konvertavimo yra kaip aukštas, kaip 75dB

Paramos TWS (atskyrimas kairiojo ir dešiniojo kanalų)

Produkto ryšys yra paprasta, ir nėra jokių sudėtingų vairavimo ir atsisiųsti programą;

2. Pakavimo sąrašas

Šviesolaidinio "Bluetooth" siųsti ir gauti all-in-one mašinos

Produkto aprašymas

Optinio pluošto kabelio

USB įkrovimo kabelis

3.5 mm audio kabelis

RCA;nbsp; 1

4. Įkrovimo

Prietaisas yra įmontuota įkraunama baterija ilgai veikiant budėjimo režimu, ir naudojant.Produktas yra įprasta naudoti "Raudona lemputė, nurodant, kad tai yra mažos galios aliarmo režime ir turi būti mokama . (rekomenduojama visiškai įkrauti baterijas, prieš naudodami jį pirmą kartą)

A, Bus.Vienas galas micro USB įkrovimo kabelis įkištas į įkrovimo lizdas produktas, o kitas galas prijungtas prie standartinio USB & nbsp; 5V maitinimo išvesties prievadas (pvz., mobiliųjų telefonų įkroviklio ir kompiuterio USB sąsaja).

B, įkrovimo laikas apie 3 Valandas.

C, Kai mokesčių "raudonos šviesos ilgą laiką.Po įkrovimo, raudona lemputė užgęsta.

būkite atsargūs: 1, Srovės trukdžių triukšmas gali atsirasti įkrovimo metu naudoti, kai baterija yra per mažas arba įkrovimo elektros energijos tiekimo kokybė yra prasta .

2 tarnavimo baterija turės įtakos dažnas apmokestinimo.

3. Prašome pabandyti ne saugoti, kad produktas atitinka mažos baterijos energijos, kiek įmanoma.Mažas energijos laikymas ilgą laiką, gali sukelti nesėkmės automatinė baterijų apsauga.

5, Funkcijos veikimas 1. Boot /išjungimo (on /Prašome ne mažesnis nei 3 už išjungimo intervalas)

Pasukite prietaiso jungiklį pabaigos, LED lemputės, įranga.

Pasukite prietaiso maitinimo jungiklį į OFF pabaigos, LED lemputė nedega, prietaisą išjunkite. 2. Įrenginys automatiškai persijungia į statusas atgal ryšio porą paieška

Įjunkite prietaisą ir prietaiso, automatiškai įveskite statusas atgal, ryšio ir ryšio poros paieškos.

3. Greitai įvesti poravimo režimas

Kai prietaisas įjungtas, paspauskite du kartus, nuolat klavišus greitai patekti į porą paieškos narė.

4. Aišku, suporuoto prietaiso:

Kai prietaisas yra įjungtas, paspauskite ir laikykite Klavišą, 8s, visi LED žibintai, yra tuo pačiu metu, ir suporuotas prietaisas yra pašalinta sėkmingai.

Automatinis perjungimas iš 5.AUX/SPDIF režimas:

Prietaiso garso priima automatinio perjungimo režimas, prietaisas nutylėjimą yra SPDIF.Kai jūs prijunkite AUX sąsaja garso kabelį, automatiškai bus įjungti AUX, ir jūs galite naudoti AUX arba SPDIF režimas pagal jūsų pageidavimą.Į SPDIF režimu, be to, įrenginys yra įdėta SPDIF uosto ir įgyvendinti TX (perduoti) funkcija.Be to, SPDIF OUT uosto turi būti įdėta suprasti, RX (gauti) funkcija.

Pastaba: Kai SPDIF garso režimas naudojamas, nereikia įterpti garso kabelį į aux sąsaja .Kai AUX uostas yra prijungtas prie garso kabelis, prietaisas persijungia į AUX garso režimą.

6 .mygtuko funkcija

Ir RX režime: Spauskite mygtuką /kita daina, ilgai paspauskite, norėdami padidinti / sumažinti garsą

Spustelėkite mygtuką paleisti arba pristabdyti muzika

Spustelėkite mygtuką prisijungti atgal į prietaisą

Dukart spustelėkite klavišą, norėdami greitai įvesti sujungimo valstybės

Režimas snbsp TX: Spustelėkite nutildyti arba vėl įjungti

Spustelėkite mygtuką prisijungti atgal į prietaisą

dukart spustelėkite klavišą, norėdami greitai įvesti sujungimo valstybės

7. Automatinio išjungimo funkcija

Prietaisas nėra prijungtas, Po 6 minučių, jis bus automatiškai įrašyti, miego režimas, ir ji turi būti įjungtas ir išjungtas vėl pabusti .

RX gauti režimas:

Šis produktas, gavimo būdas, kuris leidžia mobiliuosiuose telefonuose, kompiuteriuose, "Bluetooth", muzikos MYGTUKAI, kurios yra perkeltos į muziką su AUX "Bluetooth" ryšiu priėmimo funkcija produktai, /SPDIF Garso įvesties sąsaja garso ir kita įranga.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas