Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

10vnt AD1674JNZ AD1674JN AD1674 CINKAVIMAS-28 ANALOG-to-digital converter IC

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€84.11

Sku: w321196

Prekės Informacija

  • Tipas: Loginės Mikroschemos
  • Kilmės: JAV(Kilmės)
  • Sąlyga: Naujas

Produkto aprašymas

Sveiki, sveiki atvykę į mūsų parduotuvę!

Mes teikiame žemas kainas, aukštos kokybės produktus ir labiausiai priimtinas paslaugos

Jei jums reikia nusipirkti daug produktų, prašome susisiekti su mumis, gali duoti mažiausia kaina, leiskite mums dirbti kartu, laimingi.

Pirkėjų atkreipkite dėmesį:

1. Galime pirkti ir kitų elektronikos priedai ir IC priedai už jus.Jums turėtų pasakyti mums aiškiai apie klasė, priesaga, pakavimas ir pan.

2. Mūsų kompanija yra ūkio subjekto valdymo įmonės.Turime daug modelių negalime įkelti juos visus.Tai būtų daug pigiau pirkti urmu.Jei mūsų kainos yra didesnės, prašome susisiekti su manimi.

3. Išvengti žalos ar nuostolių perdavimo metu.Prašome patikrinti, dalys, atidžiai, kai jūs gaunate juos.Jei yra problema, prašome negauna.Susisiekite su manimi dabar.Tegul stengiasi kartu spręsti šią problemą.

pristatymas

Mes pristatyti prekes per 3 darbo dienas po apmokėjimo.

Mes galime išsiųsti jums oro paštu /DHL/TNT/EMS/ "Fedex".Prašome susisiekti su mumis tiesiogiai, mes naudoti taip, kaip jums patinka.

3. Pirkėjas atsako už bet kokius mokesčius ir/arba nustatytas pareigas savo šalyje.Prekės bus pažymėtas kaip "dovana" ar "pavyzdys", siekiant palengvinti jūsų muitinio įforminimo ir sumažinti išlaidas.

atsiliepimai

Jei jus tenkina mūsų produktus, prašome pateikti mums teigiamų atsiliepimų.Dėkojame už jūsų pagalbą.

2. Jei jūsų netenkina, prašome mums pranešti.Jūsų konstruktyvių Pasiūlymų bus mūsų pasiūlymą keisti ir tobulinti.Dėkojame už jūsų supratimą.

grįžti

Grįžti priimti.Projektas turi būti pradinės būklės.Be to, jūs turėsite mokėti papildomas siuntimo išlaidas ir grąžina elementus į savo pradinę būseną.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas