Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Eco-Friendly Mediena ir Plastikas Nemokamai Vaivorykštė Perdirbto Popieriaus 2 Pieštukai (HB Mokyklų Ir Biuro Reikmenys,12-Pack

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€7.07 €15.69

Sku: w3371

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Eco-Friendly Mediena ir Plastikas Nemokamai Vaivorykštė Perdirbto Popieriaus 2 Pieštukai (HB Mokyklų Ir Biuro Reikmenys,12-Pack

VAIVORYKŠTĖ POPIERIAUS PIEŠTUKU:vidinis organas pieštukai, pagaminti iš vaivorykštė-kaip perdirbtas popierius.Premium #2 HB klasė švino sklandžiai rašymo ir piešimo.

ECO-FRIENDLY & SAUGUS VAIKAMS:Medis-nemokama ir biologiškai, be žalingų į žemę.Taip pat visiškai toksiška-nemokama ir splinter-nemokama,saugu naudoti mokykloje ir ikimokyklinio amžiaus(virš 3 metų amžiaus).

UNIKALUS DIZAINAS:Mūsų vaivorykštės popierius, pieštukai yra dažytos su keturių gražus ir ryškus pearl spalvos, su rainbow panirimas patarimai pabaigoje pieštukai

LENGVIAU PAGALĄSTI: Popierius, pieštukai, yra daug lengviau pagaląsti nei kitų pieštukai.Stiprus ir break atsparus.Jie yra pagaminti iš nelaidaus popieriaus rulonėliai, todėl pieštukai yra taip sunku, kaip mediniai pieštukai.

PUIKI DOVANA:puiki dovana visiems žmonėms, kurie rūpinosi aplinka.Gali būti naudojama mokykloje, biuro ir parduotuvių.Ji yra unikali ir praktiška dovana.

Spalva:Įvairiaspalvis

Medžiaga:Popierius

Dydis:176 x 7.2 mm

Pakuotės Turinys:

12 x pieštukai

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas