Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Aubess Tuya Zigbee Smart Smūgio Durų Jutiklis Vibracija, Durų Magnetinis Jutiklis "Smart Smūgio Jutiklis +" Smart Durų Jutiklis Du Viename

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€13.59 €19.70

Sku: w33831

Prekės Informacija

  • Modelio Numeris: 2 in 1
  • šoko signalizacijos: smūgio / normalus
  • Prekės Pavadinimas: Aubess
  • Protokolas: ZigBee
  • APP: TUYA Smart gyvenimo APP
  • Reikalingas: tuya zigbee
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • "Smart home platform: Tuya
  • Parama: Dropshipping
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Aprašymas:

Šis produktas turi būti naudojamas su tuya vartai!

Smart smūgio durų jutiklis yra protingas signalizacijos prietaisas, kuris nustato, ar durys, langai, komodos, seifai ir kt.yra atidarytas arba perkeltas neteisėtai,ir siunčia išankstinio įspėjimo pranešimas.Ji duris magnetinę on / off aptikimo funkcija ir vibracijos, pavojaus signalo funkcija, yra dvi viena funkcija jutiklis.

Vibracija, durų magnetinis jutiklis ,Vibracijos nustatymą, sąsajos valdymas, nuotolinio stumti, atidarymo ir uždarymo daviklį.

Apsaugoti savo šeimą :visada negaliu prisiminti, ar uždaryti langą, ar ne, ir aš dažnai jaučiasi neramus ,Su durų ir langų jutiklius, jūs ir jūsų šeima gali miegoti ramiai apie tai informuojant statusą, durų ir langų laiko.

Pažvelgti į vaiko artefaktas:, Kai esate užsiėmę, virtuvė, gyvenamasis kambarys ir miegamasis, jūsų kūdikis dažnai mėgsta nukniaukti ir žaisti,Paleisti į vonios kambarį ir žaisti vandenyje.Yra durų ir langų jutiklius.Garso pasakys, ar kūdikis paslydo.

Realaus laiko nustatymas durų magnetiniai atidarymo ir uždarymo valstybės

Kai manoma, kad durys ir langai yra neteisėtai atidaryta, išskirtinei situacijai, yra pranešta, vartai, susieti vartai siunčia vietos garsinis ir vaizdinis priminimas signalas ir ushes priminimo pranešimą nuotoliniu būdu, tuo pačiu metu Eiti į mobile app leidžia jums žinoti, ir reaguoti laiku.

Vibracijos nustatymo signalas,Kai jūs esate, ar darbe, kai vibracijos jutiklis jaučia vibraciją, prietaisas greitai verčia signalą informaciją į mobilųjį telefoną.

Istorijos peržiūra:Parama peržiūrėti istorijos apie 6 mėnesius, ir yra pėdsakų, kiekvienai atidaryti ir uždaryti langai ir durys.

Pritaikoma pavadinimų:Ant Tuya smart " programą, galite tinkinti, pavadinimas, durų jutiklis, taip, kad jums gali peržiūrėti jį be painiavos.

Namų apsaugos nuo įsilaužimo prevencijos :vibracijos jutiklis taip pat gali būti naudojami namų anti-vagystės.Kai svetimi pertraukos per duris ir langus lango judėjimo atsibunda vibracijos jutiklis ir iš karto stumia informaciją mobile app, kad įsibrovėlis neturi kur pabėgti.

Kelis pažangi jungtis režimai:Su ZigBee protingas vartai ir kitų pažangių produktų, durų ir langų perjungimas jutikliai gali realizuoti įvairių pažangių sąsaja režimai

Techniniai duomenys:

darbinė temperatūra:-20-85℃

Darbinė įtampa:3V

Darbinė srovė:10/4.2/5ma

Gaminio dydis:94*39*18,94*13*18mm

Maitinimo režimas:AAA tipo baterijos * 2(dar yra)

protokolas:zigbee

spalva:balta

tekstūros medžiaga:PVC

Durų magnetiniai signalas:Atidaryti / uždaryti

smūgio pavojaus signalas:shock / normalus

Elektros energija:0-100%

Pakuotė:

1*Smart Smūgio Durų Jutiklis(Be baterijos)

1*instrukcija

Pastabos:

Šis produktas yra zigbee produktas ir turi būti naudojama su tuya zigbee vartai!

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas