Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

26Pcs Modelį, Statybos Įrankiai, Combo Gundam Įrankiai Hobby Model "PASIDARYK pats" ir Reikmenys, Šlifavimo, Pjovimo Poliravimo Įrankiai Rinkinys

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€15.03 €20.03

Sku: w34297

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Metalo
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Rekomenduojame Amžius: 12+y

Produkto aprašymas

Naudojimas: Šis įrankių rinkinys taip pat tinka pagrindinio pradedantiesiems ir pažengusiems modelio kūrėjų.Jūs galite naudoti ją padaryti žaislai, automobiliai, robotai, animacinių filmų ir kitų amatų.

Patvarus:pen žoliapjovės yra tvirtai užrakintas, su dideliu kietumo, plastikinė rankena ir neslidus dizainas.Saugos, skirtas apsaugoti popieriaus pjaustytuvas.Pjovimo replės yra pagaminti iš anglies plieno, su gera patvarumą.Pincetu yra pagaminti iš didelio stiprio nerūdijančio plieno, kuri yra antistatinė, rūgštis, korozijos ir antimagnetic poveikį.Kiti daiktai, taip pat aukštos kokybės.

Lengvas ir nešiojamas: prietaiso modelis yra lengvas ir nešiojamų.Ją rasite pigiau, kai juos naudojant.Lengva nešioti, jūs galite graviruoti produktus, bet kuriuo metu ir bet kur.Laukiu jūsų šedevras.

Puiki dovana:Jei jūs turite draugą, kuris myli, animacija, filmukai ir modelių yra labai daug, arba ji arba jis yra pradedantiesiems modeliavimas, jūs galite suteikti šį modelį toolset tiesiai į jūsų draugui, kaip dovaną, arba naudoti modelį priemones, kurti dovanos už jūsų mieli draugai.

Lengva ir patogu naudoti ir naudoti, labai praktiškas ir naudingas.

Dydis:

Pjovimo Motina: 30 x 22cm

Sandėliavimo dėžutės: 12 x 6.5 x 2cm

Strypas Šlifavimo Dydis: 18 x 2cm

Spalva: juoda

Medžiagos: metalas + plastikas

Pakuotės Turinys:

26 * Modelis, Statybos Įrankiai (Kai kurie priedai yra siunčiami atsitiktinai, nereikia priimti nurodyti priedai)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas