Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Karšto Patalpų Apsaugos Kameros 1080P Full HD Wi-fi " Belaidžio ryšio Fotoaparatą Su Automatiniu Judesio Sekimo 2CH Audio Augintiniai Kūdikių

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€37.65 €53.78

Sku: w34402

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: GUDGA
  • Palaikomos Operacinės Sistemos: No
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Aukštos Raiškos: NĖRA
  • Stilius: Dome Kameros
  • Ryšiai: WIFI
  • Objektyvo (mm): 2MM
  • "Smart home platform: NĖRA

Produkto aprašymas

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

360° Vaizdą Stebėjimo ir Wifi Ryšį -- patalpų saugumo kameros yra 360° horizontaliai & 90° plataus kampo objektyvo konstrukcija, kuri apima visus kampus, kuriuos norite stebėti, apsaugoti savo kūdikio, augintinio, vyresnysis ir auklė visai dienai, ir galite koreguoti kryptį, į programą, bet kuriuo metu.Wifi kamera yra lengva įdiegti

1080P HD ir Aiškiai Naktinio Matymo-Tai namų apsaugos kamera su 1080P aukštos rezoliucijos, kuri duoda visą vaizdą savo namuose nuostabiu aiškumas ir ryškumas dieną ir naktį; ir naktinio matymo atstumas iki 10M/33FT, ji bus įjungti automatiškai, pagal šviesumas, jūs taip pat galite rankiniu įjungti/IŠJUNGTI naktinio matymo app.

Mūsų pet kamera, patalpų , galite paprašyti, kad parodytų jums, tiesioginio vaizdo, bei kūdikio stebėjimo built - in anti-triukšmo mikrofonas ir garsiakalbis, jūs galite kalbėti su savo šeima ar augintiniai, kai jūs esate, bet kuriuo metu.Be to, apsaugos kamera, patalpų palaiko kelis vartotojams peržiūrėti vaizdo įrašą vienu metu, tai bus ne pakimba net žiūrėti 4 vaizdo tuo pačiu metu.

[Portretas Stebėjimo] automatinio sekimo funkcija gali protingai nustatyti žmonių per formą foto rėmelis, ir stumti pranešimus į savo mobilųjį telefoną laiko.Jūs galite peržiūrėti žmonių visame stebėjimo kameros realiu laiku.Nesvarbu, ar esate namuose, ar kitoje šalyje, jums gali geriau apsaugoti savo turto ir šeimos.

Vidaus patalpų belaidės kameros palaiko debesys saugojimo ir TF kortelę saugojimui (maksimalus 128G, nėra įtrauktos į paketą).Galite atkurti vaizdo stebėjimo bet kuriuo metu per TF kortelę sandėliavimo ar užsisakyti saugykla debesyje, kai kortelė yra visiškai užfiksuotas, wifi saugumo kameros automatiškai perrašyti originalų filmuotą medžiagą ir iš naujo įrašyti naujus vaizdo įrašus.

Objektyvas: 3.6 mm

Objektyvo kampas: 90°

Pasukimo kampas: horizontalus 355°, vertikaliai 90°

Rezoliucija: 1920*1080

Tinklų metodas: RJ4510M/100M prisitaikanti Ethernet

Kištuko Tipas:JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada,Indija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinai,Taivanas ir t.t. / Kištuko Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija,Tipas:EU Plug,ji taikoma Indonezija, Vokietija, Prancūzija, Ispanija, Italija ir t.t.

Spalva: Balta

Medžiaga: ABS

Dydis: 110 x 110 x 125mm

Pakuotės Turinys:

1 x 1080P kamera (be TF kortelės)

1 x Varžtas krepšys

1 x Maitinimo adapteris

1 x Laikiklis

1 x Duomenų kabelis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas