Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

15V Konverteris Adapteris, PVC, C Tipo DC Jack Plug Krovimo Adapteriu, Daugiafunkcinis PD Tipo C Moterų DC Vyrų Adapteris TV Box

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€0.85 €1.20

Sku: w384509

Prekės Informacija

  • Modelio Numeris: Konverteris Adapteris
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE
  • Prekės Pavadinimas: VKTECH
  • Tipas: Kabelio Adapteris

Produkto aprašymas

15V Adapteris Keitiklis Daugiafunkcinis Tipas, C, DC Jack, Plug Įkrovimo Adapteris PD Tipo C Moterų DC kištukinė Jungtis, Mini Ventiliatorius

Ypatybė:

1. Daugiafunkcinis Jungtis: USB C DC maitinimo adapteris adapteris, todėl tinka daugelis buitinių prietaisų.Dirbant su įvairiais įrenginiais, jums nereikės nerimauti apie tai, kaip rasti tinkamą adapterį.

2. Aukštos kokybės Tipas-C moterų DC adapteris jungtis yra pagamintas iš patvaraus metalo medžiagos ir adapteris, apvalkalas yra pagamintas iš PVC, kuri gali įkrauti stabiliai, kai prijungti įvairius įrenginius, veiksmingai užkirsti kelią viršįtampių arba nuo viršsrovių.

3. Suderinamumas: Ši universali DC kištukas yra plačiai suderinama su Mėnesiena/LED Pikselių Šviesos/USB-HUB/Fotoaparatas/Kinija Kompiuterį/Tablet/Galia Bankas/Namų Telefono Sistema/Mini Ventiliatorius/VoIP Telefono Router/Serato DJ Controller /MP3/Nextbook/Webcam router/Vaizdo įrašymas/Bluetooth suderinamų garsiakalbis/Scanner/DVR/Kieto disko dėžutė/dantų šepetėlį ir kitų 15V prietaisai.

4. DC kištukas jungtis 15V rezultatas: 3.0 *1.1 mm / 3.5 * 1.35 mm / 4.0 * 1,7 mm / 4.8 * 1.7 mm / 5.5 * 2.1 mm / 5.5 * 2.5 mm.Lengva naudoti, plug and play. (Pastaba: Prašome patikrinti ir patvirtinti sąsajos prietaiso tipą, turite įkrauti prieš užsakant.)

5. Patarimas: išvesties galia iš savo USB C PD įkroviklis turėtų būti ne mažiau nei tai, ką jūsų prietaise turi.Pavyzdžiui, elektros prietaise yra 12V 3A 36W, tada išvesties galia iš savo USB C PD įkroviklis turi būti ne mažesnis kaip 36W, kitaip jis negali būti naudojamas.Būtinai patikrinkite, ar įtampos ir srovės iš USB C PD įkroviklį, tada-prietaisas, prieš pateikiant užsakymą.

Specifikacija:

Sertifikavimas: CE

Kilmė: Žemyninėje Kinijoje

Tipas: Kabelio Adapteris

Modelio Numeris: Adapteris Keitiklis

Pavadinimas: Tipas-C Moterų DC Vyrų Adapteris Serija

Spalva: Juoda

Medžiaga: Aplinkos apsaugos PVC

Maitinimo įtampa: 15V

Įėjimas: Tipas-C

Output: DC3.0*1.1/3.5*1.35/DC4.8*1.7/DC4.0*1.7/DC5.5*2.1/DC5.5*2.5 (pasirinktinai)

Taikoma: rankiniai įrankiai, kameros, TV dėžės, kompiuterio, adapteriai, energijos saugojimo dėžės

Dydis: apie 50x40mm/1.97x1.57in

Svoris: 5g

Pastaba:

Dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikio, tikroji spalva prekė gali šiek tiek skirtis nuo spalvų parodė nuotraukos.Ačiū!

Prašome leisti 1-2mm matavimo nuokrypis dėl rankinis matavimas.

1 X Adapteris

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas