Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Belaidžio Tinklo Kortelė 1300Mbps USB Wifi Adapter Dual Band 2.4 G 5G USB 3.0 Tinklo Adapteris, Skirtas PC Nešiojamas "Windows"

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€8.11 €13.98

Sku: w387114

Prekės Informacija

  • Tipas: Belaidžio
  • Pakuotė: Taip
  • Prekės Pavadinimas: Maiwo
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Rūšis: Išorinis
  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Perdavimo Sparta: 10/100 mbps

Produkto aprašymas

Belaidžio Tinklo Kortelė 1300Mbps USB Wifi Adapter Dual Band 2.4 G 5G USB 3.0 Tinklo Adapteris, Skirtas PC Nešiojamas "Windows"

[1300Mbps super didelio greičio ir dual-band]- Iš 1300Mbps wifi adapteris gali atnaujinti KOMPIUTERIO tinklo greitis, 802.11 ac, užtikrinti, jums džiaugtis greičiau tinklo aplinkoje.Naudojant 5 ghz (867Mbps) arba 2.4 GHz (400Mbps) dual-band technologija, galite laisvai persijungti tarp dviejų dažnių juostų.Užtikrina, kad tinklo signalas yra labiau stabili, veiksmingai išspręsti aklas srityje problemų, tokių kaip vidinėms sienoms ir ilgi atstumai, kad būtų pasiekti itin didelis greitis 1300 belaidžio ryšio adapteris.

[High-gain dual antenos]- Įrengtos dvi didelės-pelnas dvejopo dažnio įvairiakryptė antena, kurią galima pasukti 180° kampu, todėl lengviau belaidžio tinklo kortelė gauti wifi signalus, gerokai didinti signalo stiprumas usb wifi adapterį ir siunčia signalus, ir aprėptis yra platesnis.Pateikti tolimojo ir nedelsiant-nemokamai jungtys visą namą užtikrinti stabilumą ir lygumą belaidžius ryšius dėl staliniai kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai ir Kompiuterių.

[USB 3.0 itin spartaus perdavimo sparta]- belaidžio ryšio adapteris palaiko perdavimo greitis iki 5Gbps, kuri yra 10 kartų greitesnė už USB 2.0. Jis turi stiprią suderinamumo ir energijos taupymo funkcijų, ir tuo pačiu patenkinti reikalavimus, USB 3.0, ir taip pat gali būti atgaliniu būdu suderinami su USB 2.0 ir 1.1 prietaisais, taip užtikrinant, kad Wi-Fi adapteris turi geriausius rezultatus ir daugiau stabilus Interneto ryšys.

[Multi-Suderinamumas]- Naudoti WPS vieno rakto šifravimo (parama WEP / WPA / WPA2 / WAPI / WMM) siekiant užtikrinti aukštą darbų saugos ir būti suderinama su bendrojo lavinimo operacinių sistemų rinkoje.Ji gali padėti jūsų prietaise gauti geriausius rezultatus.Be to, priėmimo ir perdavimo, WiFi signalai leidžia jums atsisveikinti su laidinio kabeliai ir suteikti daugiau stabilus ir saugesnį belaidį ryšį.

[Lengva naudoti]- Super lengva naudotis, su built-in vairuotojas, tai WiFi adapteris yra plug-and-play ir tik reikia USB prievadą.

Spalva: juoda

Medžiaga: plastikas

Pakuotės Turinys:

1 * Bevielio Tinklo Plokštė

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas