Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Giliai Iškirpti Korpusas + Pakeitimas Blade Cricut Ištirti Air2/ Air3/ Cricut Maker Pjaustymo Mašinos (2 Peiliai)

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€7.50 €13.64

Sku: w388861
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : cricut maker priedai, cricut taškų stylus, cricut maker greitai apsikeitimo būsto, cricut išraiška, giliai iškirpti būsto
  • Kategorijos: Įrankiai

Prekės Informacija

  • Sertifikavimo: NĖRA
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Mes siūlome nuolaida didelis kiekis.Kviečiame susisiekti su mumis!

Giliai Iškirpti Korpusas + Pakeitimas Blade Cricut Ištirti Air2/ Air3/ Cricut Maker Pjaustymo Mašinos (2 Peiliai)

PLATUS TAIKYMAS Suderinamas su Cricut Ištirti Air one, Ištirti Oro 2, Ištirti 3 ir Cricut virimo aparatas, Montažinės 3 mašinos.

TINKA PJOVIMO MEDŽIAGŲ - Turi galimybę sumažinti per storesnės medžiagos lengvai, įskaitant medienos drožlių plokštės, audinio, plakatas lenta, magnetas lakštai, aišku, antspaudas medžiaga, oda, plonas metalų, plaukiojančios priemonės, putos, mat valdyba, veltinio lakštai, audiniai, gofruotas popierius, aliuminio folija, blizgučiai kortelės ir daugiau.

IMPORTUOJAMOS MEDŽIAGOS - Skirtingai nei dauguma konkuruojančių produktų, guoliai naudojami mūsų peilis korpusai yra importuojama iš Japonijos, kuri bus lygesnė metu pjovimo procesą.Geležtės yra pagamintos iš aukštos kokybės medžiagos importuojamos iš Vokietijos, kurie daro mūsų ašmenys bus aštresnis, kuri taip pat lemia pjovimo efektas bus geresnis.

ILGAS tarnavimo laikas - pjūvių skaičių per ašmenys priklauso nuo to, kokios medžiagos naudojamos, ji gali trukti apie 500 iki 1500 gabalai, mūsų pjovimo geležtės yra raižyti, mikroskopu inžinieriai su 16 metų patirtis, aštrus ir lygaus paviršiaus , eksploatavimo trukmė yra ne mažiau kaip 3-5 kartus ilgiau nei kitų gamintojų įprasta pjaustymo peiliai.

spalva:Aukso / Rožinė / Juoda

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x peilis korpusas

2 x karbido giliai vietoje pjovimo geležtėmis(Atsitiktinė Spalva, Negali pasirinkite tikros spalvos)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Apie Mus

Prašome tikime, kad mūsų klientų aptarnavimo darbuotojų lojalumo ir rankena galimybes.Ne taip lengvai duoti neigiamą įvertinimą ir blogų atsiliepimų žvaigždės .Nes vertinimas negali pakeisti ,atsiliepimų negaliu pakeisti, Turime bendrauti ir suprasti vienas kitą.

Apie Mokėjimą

Jei jūs patenkinti bet problema, kai atliekant mokėjimą, prašome susisiekti su www.kordicepsworld.lt Klientų Aptarnavimo Centras prašyti pagalbos:

Apie Atsiliepimą:

1. Prašome patikrinti, ar pakuotė ir daiktas, kai jūs gaunate kruopščiai ir įsitikinkite, nėra jokių problemų.

2. Jei turite kokių nors problemų, ar nėra visiškai patenkintas savo paketą,prašome don ' t būti, nedvejodami kreipkitės į mus pirmą kartą, prieš palikdami neigiamą atsiliepimą.Mes išspręsti problemą, kad patenkinti jus.

3. Jei nėra jokių problemų, prašome palikti mums 5 žvaigždučių teigiamų atsiliepimų.

Jūsų iškilmingai yra mūsų didžiausia motyvacija ! ! !

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas