Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Nešiojamų vandenilio vandens kokybės nustatymo pen temperatūros jutiklis

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€192.68 €202.83

Sku: w390845

Prekės Informacija

  • Prekės Pavadinimas: LanYuXuan, AIK
  • Veikimo Drėgnumas: Mažiau nei 80% RH
  • Modelis: HY-001
  • Matmenys: 188 * 38 mm (imtinai elektrodas)
  • Matavimo Diapazonas: 0~2400PPB(0-2.4 PPM)
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Produkto Pavadinimas: Vandenilio H2 turtingas bandymo pen
  • Modelio Numeris: HY-001
  • Temperatūros Rezoliucija: 0.1°C
  • Tikslumas: ±10PPB
  • Kilmės Vieta: Jiangsu, Kinija
  • Temperatūros diapazonas: 0~50°C
  • Rezoliucija: ±2PPB
  • LCD Ekrano Dydis: 20 mm * 27 mm
  • Sertifikavimo: CE

Produkto aprašymas

Gerbiamasis, jūs galite įsigyti tiesiogiai, jei jums reikia konsultuotis su informacija apie produktą, kviečiame pridėti mano WHATSAPP (+8615616438600) Produkto Aprašymas naudojimo instrukciją Prieš naudojimą, pašalinkite iš elektrodo apsaugine danga pagal bandymo pen, tiesiog ištraukite jį tiesiogiai, nesukite jį! 1. Nustatymas vandenilio kiekį, Imtis iš vandenilio bandymo pen langelį ir paspauskite mygtuką "ON/OFF" mygtuką, kad jį įjungtumėte.Po vertę ekrane yra "0", įdėti priemonė į vandenį turi būti bandomi bandymų 2 .ppb/ppm konvertavimas 1. Gamintojo numatytasis, kaip standartinis matavimo vienetas priemonės yra ppb 2. Galia-valstybės, paspauskite "ĮDOMUS" klavišą ir matavimo režimas bus perjungti ppb ir gpm. (1ppm =1000ppb) 3. Automatinis temperatūros kompensavimas (ATC), ATC piktograma apatiniame kairiajame ekrano kampe, nurodant, kad matuoklis yra automatinis temperatūros kompensavimas režimu. 4.užrakinimo funkciją, Kai bandymo pen dirba normaliai, paspaudus "LAIKYTI" klavišą, bus užrakinti dabartinius duomenis ekrane, ir PALAIKYKITE simbolis pasirodys ekrane.Paspauskite mygtuką "HOLD" mygtuką, norėdami dar kartą atleiskite užrakto režimas, ir PALAIKYKITE simbolis, išnyks. 5. per nuotolio ekraną, Kai vandenilio matavimo vertė yra didesnė nei 2400 ppb (2.400 ppm), ekranas srityje bus rodoma per nuotolio simbolis: '---'.Kai temperatūra yra žemesnė nei 0°C ar aukštesnėje nei 50°C temperatūros ekranas plotas bus rodomas simbolis " L "ir simbolis "H". 6. žemos įtampos eilutę, Kai ekranas yra silpnas ir baterijos piktograma ant viršutinės dalies, ekranas, tai reiškia, kad akumuliatoriaus įtampa yra nepakankamas.Prašome pakeisti baterijų kaip įmanoma greičiau.Nemaišykite senų ir naujų baterijų.

išlaikymas, Net esant normalioms naudojimo sąlygoms, bus priedus ar kitus nešvarumus ant elektrodo jutiklis, kuris turės įtakos kontaktai elektrodų jutiklis ir vandens, ir tada paveikti, jautrumą ir tikslumą testą.Prašome nuvalykite su vatos tamponu ir dantų pasta prieš naudojimą. Ir tada nuvalykite jutiklis su popieriniu rankšluosčiu panardinamas į vandenį.Laikyti elektrodo paviršius švarus ir šviesus, prieš bandymus.Po kiekvieno naudojimo, prašome plauti elektrodas su švariu vandeniu, nusausinti vandenį elektrodas su absorbuojančia popieriaus, padengti elektrodai apsauginį dangtelį ir įdėkite jį į kietas ir vėdinamoje vietoje.Produktų garantijos produkto yra nemokama garantija vienerius metus nuo įsigijimo datos (išskyrus elektrodus ir baterijas) ir šių sąlygų nėra taikoma garantija: Žala dėl netinkamo naudojimo (pvz., baterijos nuotėkio, lūžimo, ir t.t.), darbinė temperatūra viršija 50°C, išvaizda yra pažeisti, garantija laikas yra pasibaigęs, ir produktas yra išardyta pati.Atsargumo priemonės 1. Ši priemonė turi keičiamų elektrodų struktūra, taip, kad įprastomis naudojimo sąlygomis, nereikia atsukti elektrodo tvirtinimo žiedu, siekiant išvengti vandens patekimo į vidų ir sukelti priemonės gedimo; 2. Gyvenimo elektrodų jutiklis gali skirtis priklausomai nuo naudojimo dažnumo, ir elektrodo turi būti pakeičiamas, kai bandymas nėra punktualūs; 3. Ši priemonė yra naudojama, siekiant nustatyti vandenilio kiekiu ištirpinto vandens, generuojami vandenilio vandens generatorius.Nenaudokite rūgštinių-šarminių jonizuojamas, vandens, ledo ir vandens virš 50°C ir žemiau 0°C, vaisių sultys, arbata ir kt.Kavos ir kitų skysčių Pakavimo ir Pristatymo DUK 1. Q: ar jūs gamyklos ar prekybos kompanija?

A: Mes gamykloje.

2. Q: MOQ?

A: 1 vnt.

3. Q: OEM paslauga?

A: Mes galime gaminti svarstyklės su jūsų logotipu, prekės ženklo, pakuotės.PREK.KOD yra 100vnt/modelis.Jei jūsų takas užsakymas yra mažesnis nei

100vnt, prašome mums sumokėti USD100 OEM, mes grąžinsime jums, kai jūsų užsakymo kiekis yra per 100vnt.

4. Q: Pristatymo dieną?

A: 1-3 dienas pavyzdys, 15-20 dienų už 100vnt.

5. Q: Mokėjimo Būdą?

A: L/C žvilgsnio,T/T", "Western Union" ir "Paypal" yra prieinamos.

30% indėlių, T/T, anksto, likusios nuo Laivybos Doc.

100% T/T, iš anksto imties tvarka.

6. Q: Pristatymas?

A:.Tarptautinis Experess: DHL/TNT/FEDEX/UPS (pavyzdys)

b.By oro (mėginio užsakymus.)

c.

Iki jūros (15-45days),pakrovimo uostas: Šanchajus d.By vidaus logistikos jūsų ekspeditorius. (2-3days)

7. Q: Kur yra jūsų fabrikas yra?Kaip aš galiu ten apsilankyti?

A: Mūsų fabrikas yra įsikūręs Changzhou City, Jiangsu Province, Kinija,netoli Šanchajaus.Jūs galite skristi į Šanchajus Hongqiao airport.

Sveiki atvykę pas mus!

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas