Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

KARŠTO PARDAVIMO Dušo antgalis langams, Silikono Lango Valytuvas Juoda Valytuvų Be Gręžimo Dušo Valiklį Su pakabinimo Kablys

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€13.41 €18.12

Sku: w391633

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: MiLESEEY
  • Sertifikavimo: NĖRA

Produkto aprašymas

KARŠTO PARDAVIMO Dušo antgalis langams, Silikono Lango Valytuvas Juoda Valytuvų Be Gręžimo Dušo Valiklį Su pakabinimo Kablys

Kablys buvo: du kabliai kartu su dušo antgalis langams.Ne gręžti nereikia.Silikono dušo antgalis langams galima lengvai nuimti ir pritvirtinti prie 1,2 cm storio duris.Lipnios kablys gali būti pritvirtinta prie windows, plytelės, dušo ekranai, dušas, stiklo, durų, salono ir talpyklos.Prieš įdiegdami programą, atkreipkite jūsų paviršius švarus ir tvarkingas.Tai padidins adsorbcija antgalis langams ir padaryti jį labiau stabilus.

Patvari silikoninė medžiaga: ašmenys ir rankena valytuvas dušas yra pagamintas iš aukštos kokybės silikono.Tai bus ne rūdžių arba sugadinti stiklo.Ji greitai servetėlės išjungti vandens lašai, nuo bet kokio lygaus paviršiaus, nepaliekant dryželiais ar dėmių.Vidaus geležies strypas, dušas valytuvų pagerina stabilumą, kai apliejimo vandeniu.

Išvengti žalos jūsų vonios kambarys: silikono danga dušo antgalis langams be gręžimo ne slydimo, net kai šlapia.Ji suteikia smūgį absorbuojančiu apsaugos ant paviršiaus, užkirsti kelią žalos dušas ir vonia, kai sumažėjo.

Nėra vandens dėmes: silikono dušo antgalis langams minkštas ir lankstus silikoninis peilis, kuris pašalina vandenį, muilo putos, kalkių nuosėdoms ir kiti indėliai greitai ir lengvai, be braižymo stiklo, vitrinos ar kitų paviršių.

Multi-purpose: dušo stiklo valytuvas, galima valyti plytelės, dušo durų, veidrodžių, langų, automobilių stiklai, stalviršiai, kriauklės ir namo langus.Jis efektyviai pašalina vandens dėmes, muilo maurai ir kiti nešvarumai.

Aprašymas

Pavadinimas:valytuvas

Gaminio Dydis

Silikono grandiklis: 23x22cm

Silikono kablys 9.3x6cm

Aikštėje kablys: 5.5x5.5cm

Medžiaga:Silicio dioksido gelis

spalva:Juoda

Pakuotės Turinys:

1 x Silikoninis grandiklis

1 x Silikoninis kablys

1 x Aikštėje kablys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas