Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Aušinimo Ventiliatorius 3 1. Kaklo Aušinimo Ventiliatorius Kamera, Nešiojamas Ventiliatorius Įkrovimo Ventiliatorius, Mini Usb Aušinimo Ventiliatorius Elektrinis Bladeless Ventiliatorius Nešiojamą Fa

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€3.16 €5.26

Sku: w391993

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: CE
  • Dydis: 7.5*4.5*13.5cm
  • Formos: Įprasta turas
  • Baterijos Veikimo Trukmė: 2-6 valandas
  • Tipas: Radiatorius

Produkto aprašymas

Savybės:

1. Taikoma scenarijus: ventiliatorius yra labai mažas ir lengva nešiotis.Ji labai tinka namuose, biure, darbalaukio.Ji taip pat gali būti vežamos naudoti lauko sąlygomis, kurios yra labai patogu ir greita.Jis gali būti lengvai atliekami tol, kol ji yra pakabinti aplink kaklą.

2. Ultra-quiet trijų pavarų dizainas: Žemas/vidutinis/aukštas trijų pavarų dizaino, leis jums turėti daugiau galimybių rinktis į skirtingų temperatūrų aplinką.Šis USB stalinis ventiliatorius turi tyli statybos, o aukštos oro srautas.Nebus sutrikdyti savo darbą ar miegoti.

3. Didelės talpos akumuliatorius: įmontuotas didelės talpos bateriją, kurią galima įkrauti per USB kabelis, suderinama su kompiuteriai, nešiojamieji kompiuteriai, sienos įkrovikliai ir jokių kitų USB-įjungta energijos šaltinius.Lengva naudoti.

4. Lengva įkrauti: galite naudoti galia bankas, siena çkroviklio ar kompiuterio, kad įkrautumėte ventiliatorius.Tai turi turėti įtaisą darbui, žygiai, kelionės, treniruotės, ir kempingas, išlaikant jums patogiau karštomis vasaros dienomis.

5. Mažas, bet galingas: Nešiojamų ir kompaktiškas korpusas, dydis 7.5*4.5*13.5 cm, su pakabinimo kaklo projektavimo, jis yra patogus jums įdėti ją į kišenę arba pakabinti ant kaklo, kai jūs einate.Ar apsiperkant ar keliaujant, tai delninis ventiliatorius visada praverčia, kai reikia.

Aprašymas:

Ventiliatorius yra labai mažas ir lengva nešiotis.Ji labai tinka namuose, biure, darbalaukio.Ji taip pat gali būti vežamos naudoti lauko sąlygomis, kurios yra labai patogu ir greita.Jis gali būti lengvai atliekami tol, kol ji yra pakabinti aplink kaklą.

Techniniai duomenys:

Ventiliatoriaus menčių medžiaga: plastikas

Dydis: 7.5*4.5*13.5 cm

Forma: Įprasta turas

Jungiklio Tipas: Rankenėlės

Baterijos veikimo laikas: 2-6 valandas

Maitinimo laidas: USB

Pakuotė:

1pc *Drėkinimo Ventiliatorius

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas