Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Lauko Saulės LED laistytuvas Šviesos,Sodo Žibintai Su Kabliu Lauko Kiemas, Balkonas, Sodo Puošmena

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€28.23

Sku: w392657

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Tipas: Rankinių Įrankių Dalys

Produkto aprašymas

Lauko Saulės LED laistytuvas Šviesos,Sodo Žibintai Su Kabliu Lauko Kiemas, Balkonas, Sodo Puošmena

[INTELLIGENT LIGHT CONTROL]Įjunkite jungiklį, prieš pirmą kartą naudojant, tada lauko saulės pasakų žibintai, automatiškai bus įjungti naktį, nereikia jokių daugiau operacija, kuri yra protingas ir patogus.Automatinis jutiklis, saulės žibintai, automatiškai bus įjungti naktį ir išjungti per dieną.Jis gali būti naudojamas apie 8-10 valandų, po apmokestinimo 6-8 valandas.

žvaigždė dušas, šviesos gali būti naudojamos lietaus ar sniego orai.Saulės baterijos lieka sausas dėl vidinio kablys.LED lemputės yra mažos galios ir nekuria šilumos naudojimo metu.Išorinis sluoksnis iš laistytuvo yra padengta anti-rust lakas, kuris yra netoksiškas, nekenksmingas, ekologiškas ir kurie tinka lauko darbams.

Vanduo teka sodas šviesos: laistytuvo pasakų žibintai yra tinkamos naudoti naktį.Mažas šviesos skleidžia šiltą geltoną šviesą, kuri yra unikalus dėmesio sode, nes jei laistytuvo lieja srautą, ryškių žvaigždžių.Vėjas pučia švelniai ir stebuklinga ir graži, vaizdo efektus, sukurti romantišką atmosferą ir sukurti patogią ir malonią atmosferą.

[LENGVAS MONTAVIMAS], Saulės laistytuvas turi keturis jungimo svirtis, kiekviena geležies strypas yra jungiami rotacija, ir ilgis yra laisvai reguliuoti, siekiant prisitaikyti prie modeliavimo poreikius skirtingų scenų.Jokių laidų ar išorės elektros energija yra reikalinga, kuri yra patogi ir taupo jūsų energijos sąnaudas.

[PLATUS TAIKYMAS]Mūsų laistytuvas Šviesa yra gera atmosfera kūrimas ar apšvietimo rodo, įdėti medžiai, gėlės, kiemuose, veranda, balkonas, sienos, takai, baseinas, niekur vidaus arba lauko naudojimo apšvietimo ir dekoracijos.Tai yra taip pat puikus kaip dovanos už Helovinas, Padėkos, Kalėdų, Mamos Dienos, Tėvo Dienos, vestuvių, gimtadienio.

Šviesos spalva:: Mirksi šilta balta / B: Visada ryškiai šiltai balta

spalva:Foto spalva

Medžiaga:Metalas

Pakuotės Turinys:

1 x laistymo gali žibintai(21.5 x 9,5 x 15.5 CM)

1 x laikiklis(23 x 9,5 x 81CM)/>1 x laikiklis(23 x 9,5 x 81CM)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesos atspindys ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas