Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

5-50PCS 433MHz Nuotolinio Valdymo 4CH Automobilio Raktas Garažo Durys, Vartai Opener Nuotoliniu Valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos Elektroninė Vartų Kontrolės popierinės kopijavimo aparatų matricos

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€4.42 €6.59

Sku: w394386

Prekės Informacija

  • Darbo Dažnis: 433MHz
  • Darbo Aplinka: -15℃~+75℃
  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Darbo metodas: kopijuoti tipas
  • Darbinė srovė: 14mA
  • Darbinė įtampa: DC 12V
  • Modelio Numeris: 433mhz nuotolinio valdymo
  • Gaminio Dydis: 55*30*15 mm/2.17*1.18*0.59"
  • Nuotolinio valdymo atstumas: 100m (atviroje aplinkoje)
  • Sertifikavimo: NĖRA

Produkto aprašymas

Gerbiami Klientai,

Mes galime suteikti Didmeninė, kai užsakymų pasiekti standartinius,

Taip pat laukiami bet DropShipping kad,

JEI turite kokių nors klausimų, prašome nedvejodami Kreipkitės į MUS .

Ačiū.

5vnt 433MHz Nuotolinio Valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos 4 Mygtukai Kopija Klonas Fiksuotojo Kodo Nuotolinio Valdymo Vartai, Garažo Durų Atidarytuvas

Specifikacija:

Gaminio dydis: 55*30*15 mm/2.17*1.18*0.59"

Veikimo dažnis: 433MHz

Nuotolinio valdymo atstumas: 100m (atviroje aplinkoje)

Darbo metodas: kopija tipas

Darbinė įtampa: DC 12V

Darbinė srovė: 14mA

Darbo aplinka: -15℃~+75℃

Naudojimas: elektros durys, nuotolinis valdymas, bagažo durys, nuotolinis pultelis, garažo vartų nuotolinio valdymo, variklio valdymas nuotolinio valdymo pultu, užuolaidų valdymas nuotolinio valdymo pultu, automobilių ir motociklų nuotolinio valdymo ir kt.

Veikimo būdas:

1. Kodas porą (mokymosi)

Vieta, originalus nuotolinio valdymo ir kopiją nuotolinio valdymo taip arti, kaip įmanoma, pirmiausia paspauskite mygtuką originalus nuotolinio valdymo, ir iš karto po lemputė, paspauskite ir palaikykite mygtuką savaiminio kopijavimo nuotolinio valdymo maždaug tris sekundes, LED mirksės 3 kartus ir tada greitai Mirksi, tai reiškia, kad adresas, kodas, originalus nuotolinio valdymo mygtukas buvo išmoko sėkmingai.Kiti klavišai yra valdoma tos pačios mokymosi būdą.

2. Aišku kodas

Paspauskite atrakinimo mygtuką ir užrakto mygtuką, tuo pačiu metu 2 sekundes, LED lemputė pradeda mirksėti 3 kartus.Šiuo metu, turėkite užrakto mygtukas paspaustas, ir atleiskite mygtuką atrakinti.Paspauskite atrakinimo mygtuką tris ar keturis kartus per 5 sekundes, ir lemputė pradeda dažnai mirksėti.Kodas buvo pašalinta.

Patikrinti, ar esamo kodo nuotolinio valdymo sėkmingai pašalinta: baigę tarpuskaitos veiksmų, galite paspausti bet kurį mygtuką, kopiją nuotolinio valdymo pultu.Jei LED ne "flash", iš karto ne šį kartą, ji bus "flash" po 2 sekundžių, tai reiškia, kad originalus kodas kopijuoti nuotolinio valdymo buvo visiškai tušti.Jei lemputė vis tiek mirksi greitai ir iš karto, kodas, vis dar egzistuoja ir turi būti pašalinta iš naujo.

3. Atkurti išvalytas kodas

Kopijuoti, nuotolinio valdymo pultas turi atkūrimo funkcija.Jei netyčia aišku, adresas, kodas įprastai kopijuoti nuotolinio valdymo ir naudojimo metu, galite paspaudus įjungimo ir išjungimo mygtukus (artimiausius du mygtukai) nuotolinio valdymo pultelyje vienu metu.Po maždaug tris sekundes, LED mirksės 3 kartus.Ji pradeda mirksėti greitai, o tai reiškia, kad išvalytas adresas kodas yra sėkmingai atkurtas.

Atsargumo priemonės:

1. Prieš naudodami mūsų nuotolinio valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos kopijuoti, pirmiausia išvalyti esamą kodą savo exisiting nuotolinio valdymo pultu.

2. Savarankiškai learing nuotolinio valdymo popierinės kopijavimo aparatų matricos negalima kopijuoti geležinkelių kodus, pvz., HCS301.

Pastaba:

1. Ten gali būti šiek tiek dydžio nukrypimai dėl vadovo matavimo, skirtingus matavimo metodus ir priemones.

2. Nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva punktas dėl skirtingų menamo šviesos, kampą ir ekrano monitorius.

5 X Nuotolinio Valdymo Dublikatoriai

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas