Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

2 VNT. Klijų Popierinių Rankšluosčių Laikiklį Pagal Kabineto Sienos montuojama Virtuvės Popieriniu Rankšluosčiu, popierinio Rankšluosčio Rulono Laikiklio

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€22.98 €28.72

Sku: w395736

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Medžiaga: Nerūdijančio Plieno
  • Sertifikavimo: NĖRA

Produkto aprašymas

TINKA LABIAUSIAI POPIERIAUS RITINIO DYDIS: Popieriniu rankšluosčiu savininkas pagal spintelė su 13 colių ilgio Lazdele ir 3.35 colių pločio, tinka popieriniu rankšluosčiu, alavo folija, popieriaus, šviežumo apsaugos pakuotė, polietileno plėvele,rankšluostį juosta ir kiti virtuvės produkto roll.

LENGVA ĮDIEGTI: Popieriaus stalviršio, rankšluosčių laikikliai suteikia galingas lipnios juostos, kad būtų užtikrintas ilgalaikis naudojimas.Lengvai neplyštų lipnios dizainas tinka lygaus paviršiaus kaip plytelės, stiklo, medžio, marmuro, metalo.Paspauskite 30 sekundžių, palaukti 48 valandas.Su nelygaus paviršiaus, varžtai gali būti įdiegta(Įrengtas su 2 varžtais).

NERŪDIJANČIO PLIENO: Virtuvės popieriniu rankšluosčiu holde pagamintas iš aukštos kokybės šlifuoto nerūdijančio plieno,rūdžių įrodymas, anti-oksidacijos ir korozijos pasipriešinimą.Stilingas dizainas puikiai tinka bet kokio vonios kambarys ir virtuvė.

KELIS KRYPTIMIS: Pagal kabineto popierinių rankšluosčių laikiklį atlaisvina papildomos vietos pagal virtuvės spintoje.Vienos rankos stilius nėra tik Įrengimas kryptimi, tai sieninis laikiklis wc popieriaus turėtojas gali pasirinkti montavimo ji į kairę, dešinę arba vertikaliai.

VIETOS TAUPYMAS: Wall mount popierinių rankšluosčių laikiklį, mažas dydis ir užima mažai vietos.Galėtų būti įdiegta pagal kabineto arba tvirtinimo prie sienos.Modernus ir paprasta atrodo, Puikiai tinka naudoti miegamieji, vonios kambarys, RV, tualetas, viešbutis, campingand pan.

dydis:34cm

Medžiaga:nerūdijantis plienas

spalva:Sidabrinė

Pakuotės Turinys:

2 x popierinio Rankšluosčio Laikiklis

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas