Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Gelis Nagų lako Paletė Nustatyti Kieto Gelio lenkijos Paletė UV Mirkti Off Gelio Nagų Dailės Visų Sezonų Spalvas Manikiūro Rinkinys "PASIDARYK pats" Namo

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€5.54 €11.09

Sku: w446526

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Elemento Tipas: Nagų Lakas

Produkto aprašymas

Aprašymas:

2022 Naujai Gelio Nagų lako Paletė Nustatyti, minkštas kremo tekstūros, švelnus ir ne varvanti.Su nauja pildymo technologija, ji yra taip pat lengva valdyti ir naudoti pradedantiesiems.

Specifikacija:

Pavadinimas: Kietas Nagų Gelis

Spalva: 16 spalvų/set

Neto: 17g

Pakavimo Sąrašas:

Kieto Gelio Nagų Plokštelės x 1

Pastaba:

Prašome leisti nedideli nuokrypiai dydis dėl vadovo matavimo ir apšvietimo fotografija gali sukelti skirtingas spalvų, nei realiame gyvenime.

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Tvirtas ir ilgalaikis】Nagų lako Gelio trunka iki 21 dienos su tinkamai taikyti.valymo, jokių raukšlių, jokių drumzlių.Lengva taikyti, su sklandžiai teptuku.Patarimas: taikant kelis plonus sluoksnius, padės išlikti ilgiau.

2.【Komplektas】Gelis Nagų lako Paletė Par yra įvairių Spalvų.Jos yra prieinamos puodai, todėl jūs galite rasti tai, ko jums reikia labiausiai.16 Spalvų Kieto Nagų Gelis Paletė nustatyti.

3.【Modernizuotos Technologijos】Su patobulinta pildymo technologija, nagų lako tekstūra yra minkštas kaip kremas, švelnus ir ne varvanti.Ji yra taip pat lengva valdyti ir naudoti pradedantiesiems.

4.【Naudojant Saugus Ingredientų】Mūsų 16 Spalvų Nagų Dailės Gelis yra naudojant netoksiškas ir ekologiškų ingredientų, žiaurumas-nemokama ir visiškai nekenksmingas jūsų nagai.

5.【Mąstantis Dovana】Tai 16-in-1 Kieto Gelio Nagų lako Paletė, bet kokia proga yra jūsų draugas, kuris yra apsėstas "PASIDARYK pats" nagų dailės ir gražių nagų dizaino.Jūsų draugas bus meilė jį!

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas