Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Antakių Formavimas Trafaretas Antakių Antspaudu Ir Formavimo Rinkinį Su 10 Daugkartinio Naudojimo Antakių Trafaretai, Antakių Definer Milteliai Antspaudas Makiažas Su 10

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€2.49 €4.98

Sku: w449076

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Formulės: Milteliai
  • Šalis/Regionas Gamyba: Kinija
  • Vienetų skaičius: COMBO

Produkto aprašymas

Produkto Aprašymas:

Kiekvieną Antakių Formavimo Trafaretas komplektą įeina antakių spausdinimo ir 10 skirtingų antakių modelius, ir tvirtą sukibimą padeda jūsų makiažas paskutinį 24 valandas be spalvos, arba išblukimo nuo prakaito ar lietaus.

10 stilingas antakių šablonai įvairių formų padėti apibrėžti antakių kontūro bet veido formą ir makiažo, bet kas gali rasti stilių, kuris tinka jiems geriausias.

Lengva jums padėti kontūro jūsų norimą antakių formą, ji tinka ne tik pradedantiesiems, bet taip pat kvalifikuotų žmonių.

Lengva naudoti, greitas makiažas taikymo, 3 minutes.Galima nešiotis rankinėje.

Be to, antakių formavimą, ji taip pat gali būti naudojamas dažų, akių šešėlių, keisti plaukų linijos ir kakta, ir plaukų linijos ir plaukų drūtas ir storio.Ji yra būtina turėti kosmetikos serija.Puiki dovana mamai, žmonai, draugei.

Pastabos:

Dėl apšvietimo efektai ir fotografavimo kampų, ten yra spalvų skirtumas produkto, prašome suprasti.

Dėl vadovo matavimo, yra tolerancija produkto dydžio.

Savybės:

Produkto Pavadinimas: Antakių Formavimo Trafaretas

Pakavimo Sąrašas:

1*Antakių Žymeklis

2*Antakių Teptukas

10*Antakių Formavimo Trafaretas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1.【Ilgalaikis, Vandeniui】Atnaujintas antakių antspaudas trafaretai yra pagaminta, su aukštos kokybės ingredientų, visi-fiziniai ir cruelty-free.Ilgai išliekantis, atsparus vandeniui ir prakaitas atsparus antakių spausdina, kad jūsų tobulas antakius blizgesį visą dieną.

2.【Tvirtos ir Įmanoma】Tai puikus antakių trafaretas ir antspaudas rinkinys apima antakių antspaudas, 10 antakių trafaretai, 2 antakių šepečiai ir 1 antakį skustuvas.Tai yra gatavų antakių rinkinys, skirtas visiems odos tonai ir antakių formos, kad jūsų antakius twin!

3.【Lengva Operacija】antakių antspaudas trafaretas gali lengvai padėti jums apibrėžti savo mėgstamą antakių formą, ji yra ne tik tinka pradedantiesiems, bet taip pat kvalifikuotų žmonių.

4.【Greitai Antakių Strazdas】Antakius Šabloną Nustatyti patogumo klientų omenyje, kad būtų lengviau nei kada nors sukurti ir jaunikis savo antakius.Šių antakių žoliapjovės trafaretai, laikykis savo antakius, leidžia jums formuoti savo antakius su savo rankas, nesirūpindami trafaretas atskilimas.

5.【Tinka Visų Veido Formų】Jie tinka įvairių antakių formų ir veido formų.Biuro, mokyklos, partijos, šeimos trukmė - pasirinkti išvaizdą, kad bus padaryti jums išsiskirti iš minios!

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas