Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

50sheets 4.33*4.3 cm Aukso Folija Kaukė Lapas Spa 24K Aukso Veido Kaukė Grožio Salonas Įranga Raukšlių Lift Veido Grožio Priežiūros

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€56.37 €59.33

Sku: w449956
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : patinę akių kaukė, odinis akių kaukė vyrams, akių kaukė ns, lanthome akių kaukė, heimish akių kaukė, ampulės akių kaukė, zocn juoda kauke, cilicone moterų kaukė, saem juoda kauke, lapas klevo akis
  • Kategorijos: Grožis Ir Sveikata

Prekės Informacija

  • Naudoti: Veidas
  • Tipas: Miego Kaukė
  • Komponentas: Aukso folija
  • Funkcija: Anti-Aging
  • Prekės Pavadinimas: NoEnName_Null
  • NET WT: 50pieces
  • Lytis: Unisex
  • Elemento Tipas: Gydymo Ir Kaukė
  • Formulės: PURVO
  • Modelio Numeris: Kita

Produkto aprašymas

Dydis: 4.33 cm.x 4.33 cm.Komplektą Sudaro :4.33*4.33 cm aukso lapų X 50 lapų (mažo Dydžio, lengva naudoti) Kiekis :1,5,10,50,100,200,500,1000,2000,3000,4000,5000,10000,15000,20000,25000 ir 30000Sheets/Pak Tai aukso produktas yra pagamintas kaip specialus, aukso folija, kuri buvo išgarinamas, o tada nustatyti iš naujo.24K Aukso 999/1000 pamažu sunktis po to, kai jūs rupped jį pirštu ir galiausiai išnyksta iš tavo rankos.Naudojimas 1.Dekoravimo elementus meno ir amatų, ir skulptūra, ir multi-tikslais. 2.Valgomieji maisto dekoras - naudojimo už bet kokius maisto apdaila.Tailando Saldainių su Aukso Lapų (Thong Eak) 3. Kosmetikos pagrindą ar Aukso Kaukė, spa (40-60 Lapų Kaukė, spa) Dėmesio :būkite atsargūs, liesdami aukso, kiek ji gali klijuoti su jūsų ranka labai lengvai

: Auksas yra turbūt labiausiai žinomas cheminis elementas visame pasaulyje.Jei jūs paprašykite aplink, ne daug žmonių pasakys, kad jie niekada girdėjote apie ją.

Daugelį šimtmečių, tai yra buvo naudojamos kaip valiuta, prieš popieriaus išradimas pinigų (kuri buvo padaryta, nes trūksta auksas), papuošalai, ir daugelyje pramonės sričių.Jis vis tiek yra laikomas pagrindu skirti pinigų standartas, ir tai visuotinai prekiaujama visame pasaulyje.

Be to, savo reikmėms, papuošalai, taip pat plačiai paplitęs odontologijoje, fotografija, nd savo didelio laidumo elektros tapo net brangesnis elektroninių komponentų, pavyzdžiui, jungtys, daugiau brangių elektronikos kabelius, pavyzdžiui, garso, video ir USB kabeliai.

Vėliau kaip naudoti šį labai multivalent metalo yra sveikatos priežiūros sektoriuje.Kinijos grožio salonų bendrovė Umosen turi plėtros veido gydymo, kuris iš esmės taikoma 24 ct aukso ant paciento veidą.

"Prieš kelerius metus, ten buvo ikrai viskas.Kitais metais, tai tikriausiai bus šampano", - sakė Dr. S. Michele Žalia, dermatologas su praktika Upper East Side, kurie buvo sumokėta kaip konsultantas sukurti ir išbandyti gaminius, daug kosmetikos bendrovių.

Tai ne pirmas bandymas naudoti aukso medicininiais tikslais, kaip aukso kažkada buvo plačiai naudojama gydyti kojų opas.Mokslinių tyrimų paskelbtas praėjusių metų Amerikos Chemijos Draugijos taip pat teigė, kad nanodalelės tai (kartu su radiacija, be kita ko, galėtų padėti gydyti neurodegeneracinių ligų, pavyzdžiui, Alzheimerio liga.

Tai gali arba negali tapti mados naujo stiliaus, Dr. Green, - sakė. "Bet jis neatrodo seksualus, pasakyti, kad jūs esate trina jūrų dumbliai ant veido."

Mes kalbėjomės apie kai keisčiausias ir šiek tiek labiausiai nerimą keliančių ingredientų, mokslininkai maišyti į mūsų veido kremai, tikėdamasis, kad vieną (arba visas), iš jų bus galutinai sustabdyti senėjimo ir veiksmingai kovoti su bet kokio tipo odos pažeidimų.Tačiau, nepaisant to, kad mes pradėti viską iš viper venom, kad sraigė gleives mūsų veidus, mes vis dar ieško stebuklingų anti-aging sprendimas.Tai gali skambėti šiek tiek, pavyzdžiui, ieškant Jaunimo Fontano - ar Filosofų' Akmuo, kad mitinis medžiagos sakė, kad viską apverčia į auksą.Nekilnojamojo staigmena yra tai, kad kiek aukso yra susirūpinęs, galime būti šiek tiek nustebinti, kaip tauriųjų metalų, gali paaiškėti, kad palaiminimas mūsų veidus.

Auksas jau seniai žinomas dėl savo daugelio naudingų savybių, ypač savo antibakterinių ir priešuždegiminių savybių.Kiekvienas iš senovės Egiptiečiai, kad Romėnai jį naudojo tiek grynai medicininiais tikslais ir grožio procedūros.Šiandien, šiuolaikinio mokslininkai dar kartą, naudojant aukso pasukti atgal laiką mūsų odą, ir kad ji atrodo jauniau ir sveikiau.Yra keletas konkrečių mokslinių tyrimų, paramos ši teorija, nors ir aukso turi daug ištikimų advokatai, kurie giria jo legendinis įgaliojimus gydymo ir atjauninimas.

"Aukso atrodo, lėtina kolageno mažėjimo ir jų paskirstymas elastino neleisti žuvo odos", teigia, Kathryn Danzey, kuris nusprendė užsidirbti pragyvenimui iš importuojančios aukso veido gydymas, iš pradžių sukurta Japonijoje į Vakarų šalis. "Jis skatina korinio augimo giliausią odos sluoksnį, regeneruoja sveiki, įmonė odos ląsteles ir suteikia sukimo efektas.Jo anti-uždegiminių savybių, taip pat manoma, kad sumažės odos uždegimą ir, atrodo, lėtina melanino sekreciją ir taip sumažinti amžiaus dėmių.Oda atrodo nuostabus vėliau", - sako ji.

Ir, jei esate ne laimingas su tiesiog išleisti aukso ant jūsų odos, galite pasirinkti, kad drąsiau procedūrą, vadinamą Aukso Gija, Liftas, odos atjauninimas gydymas.Tai reiškia, kad pagal vietinis anestetikas, aukso gijos "sriegiu" per odą sukurti net-kaip struktūra pagal jo paviršiaus.Vienas iš nedaugelio kosmetikos chirurgai Europoje teikti šio gydymo paaiškina pagrindinio principo. "Šis tinklas suteikia mechaninė paramą, dengiančios odą ir skatina gamybos kolageno ir elastino skaidulų maždaug gija", sako Dr Alexandra Rūmai. "Naujų kraujagyslių atrodo srityje, oda tampa stangresnė ir storesnis, geresnis kraujo pritekėjimas.Ji gali būti veiksminga iki dešimties metų", - priduria ji prašymą priimti prejudicinį sprendimą pateikęs tvarka, kad gali būti naudojamas veido, kaklo, d colletage, rankų, kojų ir pilvo.

Siūlomi Naudojimas :

- Kreiptis tiesiogiai į odą naudojant ranka arba teptuku.

- Leiskite išdžiūti po vieną minutę turi nustatyti.

Kaip Naudoti :

1. Išvalyti ir kruopščiai nusausinkite veidą.

2. Švaraus veido, su šilta, drėgna rankšluosčiai apie 1-2 minutes.

3. Taikyti serumą, arba jūsų mėgstamiausia odos priežiūros naudojant didėjimo, sukamaisiais judesiais, veido.Ne nuplaukite vandeniu.

4. Taikyti 24k aukso veido kaukė, kaip parodyta paveikslėlyje, sklandžiai kaukė švelniai užtikrinti geras kontaktas su oda.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas