Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Patalpų Kamera, HD 1080P Pet Kūdikio stebėjimo Kamera, Pan/Tilt/360°Pasukti Wifi Kamera Su Naktinio Matymo JAV Plug

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€42.53 €61.64

Sku: w45364

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Prekės Pavadinimas: PLEXTONE
  • Palaikomos Operacinės Sistemos: "Windows 98"
  • Sertifikavimo: CE
  • Aukštos Raiškos: 480P(SD)
  • Stilius: Box Kameros
  • Ryšiai: Uždara Sistema/VAIZDO Belaidė
  • Objektyvo (mm): 2MM
  • "Smart home platform: Kita

Produkto aprašymas

Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.

Mūsų gaminiai yra prieinamos kainos ir geros kokybės.Mes paramos dropshipping ir didmeninė prekyba .Jei jūs norite dirbti su mumis ilgą laiką, susisiekite su mumis ir mes suteiksime jums labai palankios kainos.Geriausi Linkėjimai!

[1080P HD Aišku, Naktinio Matymo]1080P kūdikių kamera su 350° horizontalus ir 110° vertikalaus sukimosi, suteikia aukštos raiškos ir platus žiūrėjimo kampas.Patalpų kamera turi naktinio matymo atstumas 32 pėdų, todėl jums nereikia išeiti iš kambario, vėlai naktį, tiesiog atidaryti APP pamatyti, jei jūsų augintinė ar vaikas miega.

[Galingas naktinio matymo funkcija] Ultra-aišku, infraraudonųjų spindulių naktinio matymo, nakties apsaugos darbuotojas, built-in high-power infraraudonųjų spindulių naktinio matymo žibintai, naktinio matymo atstumas: iki 10 metrų, visiškai atitinka stebėsenos poreikius namai/parduotuvių, automatiškai įjungti infraraudonųjų spindulių režimus, atsižvelgiant į aplinkos, naktį taip pat bus jus saugiai.

[Pareigos] 360° panoraminis aprėptį, naujas 5G dvejopo dažnio technologijos sparčiai didėjančias greitis, dvigubai vaizdo kokybė, AI pažangios sekimo, atlikite žmonių, ir kur jie bebūtų, aptikimo signalizacijos stumti, įsilaužimo signalizacijos priminimas, nuotolinio mobiliojo telefono peržiūra, dvipusis balso Domofonas, naudojant daugiau pažangių chip, veikia greičiau ir daugiau galingas, jis yra geras pagalbininkas jūsų namų priežiūros.

[Ištvermės] Dukart draudimo energijos tiekimui, stebėti, kaip įprasta, veteranai vagys bus atjungti jungiklis, kad būtų išvengta stebėsenos, pavogti po elektros energijos tiekimui, konfigūruoti energijos tiekimui, baterija, maitinimo gedimas gali būti stebimas 12 valandų, normaliai dirbti nuo elektros energijos tiekimui, išsaugoti vaizdo ir apsaugoti turtą.

[Objektyvo] Milijonus aukštos raiškos vaizdo elementų, aiškiai ir subtilus vaizdo kokybę---Naudojant mln. aukštos raiškos objektyvas, su ultra-aišku pikselių, išlaiko turtingesnė informaciją, net jeigu jūs priartinti, jūs galite pamatyti išsamią informaciją, aiškiai, integruotas mikrofonas ir garsiakalbis, nuotolinis dvipusio ryšio, aukšta aukštos kokybės originalus garso perdavimas gali būti šiltas ir interaktyvios net jei ji yra toli.Įmontuota antena yra gražus ir paprastas išvaizdos, ir ryšys yra mažiau stabilios.

Kištuko Tipas:JAV Kištuko,ji taikoma, Kanada,Indija, Meksika, Tailandas, jav, Filipinai,Taivanas ir t.t.

Paprastas ir patogus patalpų belaidžio didelės raiškos vaizdo kamera, kuri palaiko pakėlimas/plokščių montavimas.

Spalva: balta

Medžiaga: ABS

Pakuotės Turinys:

1 x Belaidė kamera

1 x montavimo laikiklis

1 x anglų vadovas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas