Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Tuščias Vamzdis, Blakstienų Tušas, Akių Kontūro Butelis Withclear Piltuvą Vamzdžiai Naftos Augimo Eyelashcontainers Teptuku Refillableoils Essentialbottles

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€4.20 €8.39

Sku: w457381

Prekės Informacija

  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Aprašymas

Dėl akių kontūro teptuku Buteliukų yra pagaminti iš premium " ir ilgalaikį naudojimą.Rinkinio elementus įtraukti 5vnt skaidrus tuščias blakstienos, vamzdžiai, šepečiai, 5vnt gumos intarpais ir 5vnt piltuvėlius, pakankamai endoprotezų atsarginių naudoti.Puikiai saugo jūsų ricinos aliejaus ir gerai išlaikyti naudingų junginių aliejaus su šiuo tuščias tušas vamzdis.Puikus makiažas įrankiai mergaičių ir merginų.Tinka parduotuvėse, turgavietėse, makiažas, kirpyklos, makiažas produktų didmenininkų ir mažmenininkų.

Savybės

- Spalva: Skaidri

- Medžiaga: Plastikas

- Dydis: 11.00X1.50X1.50cm;/4.32X0.59X0.59in;

- Aukščiausios kokybės ir ilgalaikį naudojimą.

- 7ml gebėjimus geriau saugoti savo ricinos oi rinkinys 5vnt, vamzdžiai, šepečiai, 5vnt gumos intarpais ir 5vnt kanalų užtikrina pakankamai endoprotezų atsarginių naudoti.

- Lengvas ir nešiojamas, patogus jums vykdyti išvykas ar keliones.

- Puikus konservavimo buteliukai dėl akių kontūro, tušas, serumo, ir ricinos aliejaus.

- Lengva naudoti ir valyti.Puikus pasirinkimas pradedantiesiems ar mėgėjams praktika ar makiažas menininkų makeover.

- Didelę vertę, plėsti gyvenimą iš savo akių kontūro, tušas, serumo ir sutaupyti daugiau išlaidų makiažas produktų su šių tuščių butelių.

- Tobulas makiažas įrankiai mergaičių ir merginų.Taikomos parduotuvėse, turgavietėse, makiažas, kirpyklos, makiažas produktų didmenininkų ir mažmenininkų.

1 * rinkinys, 5VNT "PASIDARYK pats" Skaidri Tuščias Tušas Vamzdis Tušas Buteliai Makiažas, Blakstienų Vamzdis akių kontūro Buteliukai su Blakstienų akių kontūro Lazdos ir Kanalai Ricinos Aliejus eterinis Aliejus

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas