Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

Šampūnas Barai Plaukų Minkštinimo Rozmarinų Šampūnas Juosta Bauda Plaukų Kietas Šampūnas, Muilas Bauda Riebi Plaukų Ir Galvos Odos Drėkinamasis

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€1.33 €2.04

Sku: w458130

Prekės Informacija

  • Vienetų skaičius: COMBO
  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Aprašymas:

1. Drėkina ir drėkina galvos odą.

2. Padeda sumažinti plaukų niežulys ir riebiai galvos odą.

3. Grynų natūralių ingredientų, saugus ir be nesklandumų.

Techniniai duomenys:

Pavadinimas: Augalų Rozmarinų Šampūnas Baras

Taikoma plaukų kokybė: bendras

Taikoma gyventojų: bendra

Kvepalų tipas: žoliniai

Veiksmingumas: Drėkina, minkštas ir švelnus, ir anti-niežulys, giliai remontas, drėkina, maitina, giliai valymas, gaivus ir alyvos kontrolės, stiprus ir kietas plaukų, stabdžių padalijimo, žalos remonto, galvos odą raminantis, stiprus ir kovos su skaldytų plaukus, pagerinti niežulys, galvos naftos kontrolę, pagerinti dirglumas

Pareigos: alyvos kontrolės ir drožlių pašalinimas

Grynasis kiekis: 60 g

Putų laipsnis: turtingas putų

Pakavimo Sąrašas:

1*muilas

Skaitykite daugiau prekės informacija

1. [ Sveikų Ingredientų ] Saugus, sveikas, švelnus, ir gali būti naudojamas su pasitikėjimu, Baras Šampūnas pagamintas iš natūralių augalų sudedamųjų dalių, suleidžiama su rozmarinų eterinio aliejaus.

2. [ Plaukus Maitinantis ] Palaiko sveiką vystymąsi plaukų ir galvos odos, Kietas Šampūnas, Baras drėkina plaukų šaknis, ir papildo plaukų drėgmės ir maistingųjų medžiagų.

3. [ Sumažinti Galvos odos Niežulys ], Šampūnas, Barų Plaukams suteikti sveikos aplinkos plaukų augimo, padeda sumažinti riebios galvos odos ir niežulys, ir gali gerai subalansuoti vandens ir aliejaus į galvos odą.

4. [ Lengvai Atlikti ], Numatyta, geresnių alternatyvų tradicinių butelių šampūnas, Baras Šampūnas Plaukams yra kompaktiško dydžio ir yra lengvas, lengva nešiotis ir laikyti.

5. [ Didžioji Paraiškos ] Šampūnas Juosta gali būti minkštas, sklandžiai ir blizga plaukai, funkcijų žolių aromatą, kuris yra šviežias ir natūralus, tinka visiems plaukų tipams.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas