Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

30-Gabalas Dažų Teptukų Rinkinys su medžio Rankena, Šepetį, Valymo ir Dulkių Šalinimo, Blizgesio Dažų Teptuku, Naftos Šepetys

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€9.72 €12.31

Sku: w53099
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : didmeninė akriliniai dažai, 15mm nagų šepetėliu, phonix aliejinių dažų, santa teptuku ornamentu, teptuku 217 makiažas, teptuku lankelis, krepšys teptuku akvarelė, dažų teptuku 04, audi s4 teptuku pen, menininkas teptuku auskarai
  • Kategorijos: Tapybos Reikmenys & Sienos Gydymas

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija
  • Sertifikavimo: NĖRA

Produkto aprašymas

Mūsų teptuku padengs visas jūsų, tapyba, dekoravimas, meno ir namų tobulinimo poreikius!Kiekvienas teptuko yra pagamintas iš šlifuota mediena ir aukštos kokybės šeriai.Piešimas ant jo šie teptukai!

UNIVERSALUS ŠEPETYS: Mūsų dažai sintetiniai, gali būti naudojama vandens ir aliejaus pagrindu dažai.Jūs netgi galite juos naudoti akriliniai dažai, vandens spalvas, dėmes, lako, gesso gruntus, audinio, dažų ir daug daugiau!Mūsų teptukai yra labai lengva valyti, todėl, kad jūs galite naudoti juos dar kartą.

PATOGU LAIKYTI: svarbu turėti teptukų rinkinys, kad būtų patogu laikyti ir todėl gali būti laikomi ilgą laiką.Mūsų šepečiai yra specialiai pritaikytas formos savo ranką taip, kad jūs galite lengvai dažų miegamajame ar dažų paveikslėlį.Galutinė įrankių rinkinys!

PATVARUS ŠEPEČIAI: Sukurti subtilus brush strokes su šiuo dažų teptukų rinkinys!

Šeriai sėdėti sandariai ir tvirtai alavo rankovėmis, kad būtų galima tolygiai paskirstyti savo kalkių dažais ant baldų.Naudoti šie teptukai baldų, sienų dažymo, tapetavimo darbams, ir dar daugiau!

dydis:12.8 cm

Medžiaga:Mediena+nailonas

spalva:Mediena spalva+geltona

Pakuotės Turinys:

30 x Medinė rankena šepetys

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas