Nemokamas Pristatymas perkant Bet

Sandėlyje

50 Paketų Plastikiniai Žalia Menkniekis Kabliukai Kabo Kalėdų Eglutės Papuošalai,Kalėdų Vainikas,Ornamentas ir Šviesos, Pakabos

0
- 0 Klientų Atsiliepimai

€9.96 €14.03

Sku: w5361
Pridėti į Pageidavimų sąrašą
  • Žymos : skaidrus stiklas kalėdų eglutė, kalėdų papuošalų raudonos, žalios, berniukai žalios kalėdos, kalėdų žalia tunika, gred žalios kalėdos, kalėdų žalia tinklai, ekologiškas lūpų kalėdų, rožinė žalia kalėdų, kalėdų žalia viela, kalėdų žalia nuotraukas
  • Kategorijos: Įvykis & Party

Prekės Informacija

  • Kilmės: Žemyninė Kinija

Produkto aprašymas

Kiekis: pakuotėje yra 500 vienetų žalia Kalėdų kabliai, jie yra prijungtas kas 10 vienetų ir turi būti pašalintas ranka prieš naudojimą.

Nematomumas poveikis: Kalėdinis puošimas kablys turi tą pačią žalia spalva, kaip ir Kalėdų eglutė, todėl ji gali būti visiškai įsilieja į Kalėdų eglutė ir Kalėdų plotai.

Kalėdų ornamentu kabliukai, pagaminti iš kieto plastiko, labai geros apkrovos-guolių savybes, nėra lengvai deformuojasi, ir gali būti taikomas ne kartą.

Paprastas Sprendimas - Pagaliau, paprastas sprendimas / alternatyva juostelės & strings - naudoti mūsų žalioji menkniekis kabliukais pakabinti savo Kalėdų dekoracijos, greiti ir be vargo - jie mišinys puikiai dera su medžiu - bendable ir patogiai.

Lengva naudoti - Tiesiog įdėkite plačiau pabaigos per filialą & pakabinti menkniekis kitame gale - ne daugiau kaspinais daj filialų - ne daugiau susivėlęs sekas - lengva tiek pridėti & pašalinti po Kalėdos - turi turėti savo preps.

Naudojimas: Kalėdų ornamentu kabliukai gali būti taikomas Kalėdų, vestuvių, tema šaliai, arba taip pat galite naudoti ją kitais atvejais kasdieniame gyvenime, kurie jums gali suteikti daugiau malonumo patirtis.

dydis:11.5x4.5cm

Vieno kablio yra 4cm ilgio

Medžiaga:plastikas

spalva:žalia

Pakuotės Turinys:

50 eilutėje Kalėdų eglutė kabliukai (10% eilutėje)

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos elementą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Atsiliepimų apie šią prekę

0 Peržiūrėti šio produkto

Jūsų elektroninio pašto adresas nebus skelbiamas. Privalomi laukai yra pažymėti *

Jūsų Įvertinimas